Ανανέωσε ο Παπαδέας, απέκτησε Γυφτόκωστα

Διπλό «χτύπημα» πραγματοποίησε το Πικέρμι αποκτώντας τον Δημήτρη Γυφτόκωστα, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε την ανανέωση του Νίκου Παπαδέα.

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο Πικερμίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει άλλη μια ανανέωση και αυτή είναι του Νίκου Παπαδεα
Ο Νίκος ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό γρανάζι για την ομάδα μας την περσινή χρονιά που σηματοδοτήθηκε με την άνοδο της ομάδας μας στην Β’ ΕΣΚΑ.
Με την μεγάλη εμπειρία του από τις εθνικές κατηγορίες αλλά και από την ΕΣΚΑ που έχει αγωνιστεί, την αγωνιστικότητα του αλλά κ τον χαρακτήρα του ήταν πολύ εύκολο να πορευτούμε μαζί κ την νέα χρονιά!!!
Συνεχίζει στα 42 του να προσφέρει στο άθλημα μιας και έχει αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες του ελληνικού μπασκετ(Α1-Δ ΕΣΚΑ) !!!!
Καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία Νίκο!!!».

Η ανακοίνωση για Γυφτόκωστα:

«Η ομάδα μπάσκετ του Α.Ο.ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Γυφτοκώστα Δημήτριο. Δημήτρη καλώς ήρθες στην οικογένεια του Α.Ο.ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ. θέση playmaker Ένα σύντομο βιογραφικό του Δημήτρη Παλατιανη 2010-2011(Α ΕΣΚΑ) Κορωπί 2011-2013(Α ΕΣΚΑ & Γ ΕΘνική) 2013-2014 Τυφώνας (Α ΕΣΚΑ) 2014-2017 Παλλήνη (Γ & Β ΕΣΚΑ) 2017-2018 Γαλάτσι (Β ΕΣΚΑ)».