Ανανεώσεις και μία μεταγραφή στα Ιωάννινα

Τον Αποστόλη Δάσκαλου απέκτησαν τα Ιωάννινα, ο οποίος και την περασμένη σεζόν  αγωνιζόταν στην ομάδα αλλά με τη μορφή δανεισμού από το Καναλάκι. Παράλληλα, η ομάδα των Ιωαννίνων όμως προχώρησε και σε ανανεώσεις, καθώς στον σύλλογο θα συνεχίσουν οι Κρικώνης Κωνσταντίνος, Ματσάγγας Αλέξανδρος, Τσιρώνης Θεόδωρος, Μάλλιος Σπύρος, Λύγδας Γιώργος, Κρανής Κώστας, Κακατσίδης Αθανάσιος, Πατραμάνης Κωνσταντίνος.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του IBC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Αποστόλη Δάσκαλου από την Α.Ε. Καναλακίου. Ο έμπειρος power forward, που αγωνίστηκε και την περασμένη σεζόν στο IBC ως δανεικός από την Α.Ε. Καναλακίου, αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή και πλέον ανήκει στο δυναμικό στου σωματείου.

Παρέμεινε ο κορμός

Στο μεταξύ, με την ομάδα του IBC θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και τη νέα περίοδο οι παρακάτω αθλητές: Κρικώνης Κωνσταντίνος, Ματσάγγας Αλέξανδρος, Τσιρώνης Θεόδωρος, Μάλλιος Σπύρος, Λύγδας Γιώργος, Κρανής Κώστας, Κακατσίδης Αθανάσιος, Πατραμάνης Κωνσταντίνος. Ο σχεδιασμός για την ερχόμενη σεζόν συνεχίζεται κανονικά ώστε να δημιουργηθεί ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο.

Παρουσία Σκουντή οι εργασίες του καμπ.

Τέλος, με απόλυτη επιτυχία συνεχίζονται οι εργασίες του 1 ου θερινού καμπ που διοργανώνει το Ioannina Basketball Club από τις 3 έως τις 7 Ιουλίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΕΑΝΚΙ. Την Πέμπτη (6/7), στη 1 μ.μ., τις εγκαταστάσεις του καμπ θα επισκεφτεί ο γνωστός αθλητικογράφος Βασίλης Σκουντής που διακρίνεται για τη μακροχρόνια παρουσία του στο δημοσιογραφικό χώρο του ελληνικού μπάσκετ αλλά και τις ιστορικές μεταδόσεις για λογαριασμό της εθνικής ανδρών».