Ανασυγκρότηση Δ.Σ. στην Ενωση Ιλίου, νέος πρόεδρος ο Μπέλλας

Ο αιφνίδιος χαμός του Γιώργου Λιόση από τον κορωνοϊο, έφερε εξελίξεις στην Ενωση, καθώς η ομάδα του Ιλίου έπρεπε να βρει το νέο της πρόεδρο. Ετσι, μετά από 20 χρόνια, η προεδρεία άλλαξε χέρια καθώς ο Στέργιος Μπέλλας ανέβαλε τα ηνία του συλλόγου. 

Αναλυτικά:

«Μέσα σε κλίμα βαρύ και για πρώτη φορά μετά από 20 συναπτά έτη δίχως τον Πρόεδρο μας Γεώργιο Λιόση, ο οποίος έφυγε νωρίς και άδικα από δίπλα μας, πραγματοποιήθηκε το Δ.Σ. του Α.Ο. Ένωση Ιλίου.

Πριν την έναρξη του Δ.Σ. κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή ως ελάχιστος φόρος τιμής προς το πρόσωπο του αγαπημένου μας Προέδρου. Την κενή θέση που δημιουργήθηκε στο Δ.Σ. κλήθηκε να αναλάβει ο αμέσως επόμενος επιλαχών της εκλογικής διαδικασίας του 2017, ο κύριος Θεόδωρος Λιάσκος, ο οποίος και την αποδέχθηκε.

Η απόφαση που πάρθηκε από το Δ.Σ. του Α.Ο. Ένωση Ιλίου ήταν η ανασυγκρότηση του , ώστε να οδηγήσει τον σύλλογο στις επερχόμενες εκλογές του, καθώς η δικαιοδοσία του διατηρείται μέχρι τις 30/6 μετά τη νέα παράταση που δόθηκε από το Κράτος και η οποία αναφέρει ( Σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 48/Α/31-03-2021 (Άρθρο 90), η θητεία των διοικητικών συμβουλίων των αθλητικών σωματείων που έχει λήξει ή πρόκειται να λήξει κατά το χρονικό διάστημα που ισχύουν τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας, παρατείνεται εκ νέου, έως τις 30 Ιουνίου 2021).

Τα μέλη του συλλόγου και ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας θα ενημερωθεί για τις ημερομηνίες και την διαδικασία των αρχαιρεσιών το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά η νέα δομή του Δ.Σ. του Α.Ο. Ένωση Ιλίου όπως αυτό αποφασίστηκε με ομόφωνη απόφαση:

Πρόεδρος: Στέργιος Μπέλλας

Αντιπρόεδρος: Σπύρος Καραχάλιος

Γραμματέας: Φάνης Ψαρρόπουλος

Ταμίας: Νίκη Βομπιράκη

Μέλος: Νίκος Γιαννίτσης

Μέλος: Άννα Βαμβακά

Μέλος: Λουκάς Κατσαρός

Μέλος: Ηλίας Ευθυμίου

Μέλος: Θεόδωρος Λιάσκος»