Ανατροπή με Τσιουμπρή

tsioumprisΠατά την αρχική συμφωνία, τελικά ο Αλέξης Τσιουμπρής δεν θα συνεχίσει στο Κορωπί, με τον σύλλογο να ευχαριστεί τον έμπειρο αθλητή και να του εύχεται καλή σταδιοδρομία. 

Η ανακοίνωση:

«Ανατροπή δεδομένων είχαμε στην ανδρική ομάδα μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Κορωπίου με την περίπτωση του Αλέξιου Τσιουμπρή να εξελίσσετε με τον πλέον ιδιόμορφο τρόπο. Δεν πέρασαν περισσότερες από 5 ημέρες που η διοίκηση του Συλλόγου ανακοίνωσε με έμφαση πως ο Τσιουμπρής θα κλείσει την καριέρα του στο Κορωπί, δεν πέρασαν περισσότερες από 15 ημέρες που ο παίκτης διατυμπάνιζε την επιθυμία παραμονής του, δηλώνοντας Κορωπιώτης, έρχεται το σημερινό τέλος της συνεργασίας των δυο πλευρών να σου δώσει μια στο κεφάλι και να σου φανερώσει για ακόμη μια φορά πως φταίει το νερό σε τούτο το χωριό.

Και αν για την διοίκηση του Συλλόγου καταντάει γούρικη ρουτίνα οι “επαναπροσδιορίσεις” των καταστάσεων, μετά και τα περσινά με Υφαντή , Ατζαμόγλου και Βιδάλη, απορεί κανείς με την εξαιρετικής τεχνικής “αναδίπλωση” του αθλητή – και παρά το ύψος του που δεν βοηθά – που τον οδήγησαν από το ζενίθ στο ναδίρ ως αναφορά στην σχέση του με την ομάδα. Η ανακοίνωση της διοίκησης του Συλλόγου έχει ως εξής : Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κορωπίου ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας του με τον αθλητή και προπονητή Αλέξιο Τσιουμπρή.

Παρά την αρχική συμφωνία της διοίκησης του Συλλόγου με τον αθλητή για την επέκταση της συνεργασίας τους για τα επόμενα χρόνια, κάτι τέτοιο τελικά δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί και δυστυχώς χωρίζουν οι δρόμοι με ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά της ομάδος. Η διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί τον Αλέξη Τσιουμπρή για τα 3 χρόνια προσφοράς του και την άνοδο στην Β΄ Εθνική και του εύχεται υγεία και καλή σταδιοδρομία.
Η διοίκηση του Γ.Σ.Κορωπίου».