Αναχωρεί για Κρήτη ο Αρκαδικός

Η ομάδα του Αρκαδικού ολοκληρώνει σήμερα το πρωί στην Τρίπολη, την προετοιμασία της για το παιχνίδι του Σαββάτου στο Ηράκλειο, καθώς θα αναχωρήσει στη συνέχεια για την Κρητική πρωτεύουσα, στην οποία θα προπονηθεί την Παρασκευή (4/12).

Τις τελευταίες ημέρες το προπονητικό τιμ του Αρκαδικού, ο Γιάννης Καστρίτης με τον Μπάμπη Αλεξόπουλο, ανέβασε τους ρυθμούς εν όψει των επόμενων ημερών, όπου η ομάδα θα δώσει πλέον έμφαση στον τομέα της τακτικής και στο τι θα πρέπει να προσέξουν οι παίκτες της ομάδας εν όψει του δύσκολου αγώνα στην Κρήτη επί του  Ηρακλείου.

Με το μυαλό στο παιχνίδι του Σαββάτου λοιπόν, θα ολοκληρώσει αύριο το πρωί την προετοιμασία του ο Αρκαδικός, καθώς όλοι στις τάξεις της ομάδας πιστεύουν πώς μπορεί να διεκδικήσει την εκτός έδρας επιτυχία σε αυτό το παιχνίδι.

Μία νίκη στο Ηράκλειο μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα και ψυχολογικά, αλλά και αγωνιστικά στη συνέχεια, ενώ το θετικό είναι ότι όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη και ο Αρκαδικός δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα ή απουσία εν όψει του Σαββατιάτικου αγώνα.

Ακόμη και οι Τζούρτζεβιτς, Τσουμπρίλο, που είχαν δύο μέρες παραπάνω άδεια από τους υπόλοιπους παίκτες, προκειμένου να καταφέρουν να περάσουν λίγο παραπάνω τις ημέρες των εορτών στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, έχουν τεθεί κανονικά στη διάθεση του προπονητικού τιμ.

Καστρίτης: «Πάμε στο Ηράκλειο για νίκη»

Μιλώντας για το πρώτο παιχνίδι του 2013 ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης δήλωσε: «Να ευχηθούμε Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλο τον κόσμο. Ας ελπίσουμε να είναι μία καλή αγωνιστική χρονιά για όλες τις ομάδες, μακριά από  τραυματισμούς και άτυχες στιγμές.

Ετοιμαζόμαστε για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που έχει
τους ίδιους στόχους με μας, η οποία έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα ανταγωνιστική στην έδρα της.

Η αποχή από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια, αποτελεί ένα ερωτηματικό για το πώς θα επανέλθουν οι ομάδες. Εμείς
προετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα γινόταν και πηγαίνουμε στο Ηράκλειο με στόχο τη νίκη».

Γενέθλια είχε ο αρχηγός

Γενέθλια είχε χθες ο αρχηγός της ομάδας Σωκράτης Γκιζόγιαννης, ο οποίος μοίρασε γλυκά στους συμπαίκτες του και το προπονητικό τιμ του Αρκαδικού μετά το τέλος της προπόνησης.