Ανοίγει ο δρόμος της συγχώνευσης Ικαρου – Χαλκίδας

Με… καλό μάτι είδαν τα περισσότερα μέλη της ΑΓΕΧ το ενδεχόμενο συγχώνευσης της ομάδας με τον Ίκαρο και πλέον ο δρόμος για το «πάντρεμα» των δύο σωματείων φαίνεται ότι ανοίγει διάπλατα. Αυτό προκύπτει απ’ τα όσα διαδραματίστηκαν στην γενική συνέλευση του συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης κι απ’ την οποία προκύπτει πως ένα μεγάλο ποσοστό των μελών δεν λέει όχι στη συνεργασία με τον Ίκαρο, καθώς μία τέτοια κίνηση θα φέρει την πόλη στην Α1 κατηγορία!

Όπως μάλιστα τόνισε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Τάσος Κολτσιδόπουλος «…ο Αγγελόπουλος είπε το ναι και ζητάμε και την δική σας έγκριση να συνεχίσουμε. Η ομάδα του Ίκαρου, θα μετακομίσει στη Χαλκίδα και θα λέγεται Ίκαρος Χαλκίδας, ενώ από τη νέα χρονιά, θα συγχωνευτεί και θα μετονομαστεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό σε ΑΓΕΧ. Υπάρχουν 360.000 ευρώ σε μετοχές, όπου ο Αγγελόπουλος τις πουλάει φθηνά, και έχουν εξασφαλιστεί ένα μεγάλο μέρος από Ευβοιώτες επιχειρηματίες. Ο Δήμος βοήθησε αρκετά, ενώ θα γίνουν και κάποιες αλλαγές στο κλειστό Κανήθου, όπως μια συρόμενη εξέδρα, στο χώρο της σκηνής του θεάτρου του κλειστού (νότιο πέταλο).».

Στη διάρκεια της συνέλευσης, βέβαια τέθηκε και το ζήτημα του αναπτυξιακού, για το οποίο οι χαλκιδαίοι μπορούν να αισθάνονται υπερήφανοι καθώς οι ακαδημίες τους τα πήγαν πάρα πολύ καλά τη χρονιά που ολοκληρώθηκε. «Όλες οι ακαδημίες βγήκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΣΕ ενώ το παιδικό έφτασε στα τελικά του Πανελληνίου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τάσος Κολτσιδόπουλος και με αφορμή αυτό μέλη της ΑΓΕΧ αντιπρότειναν να κατέβει η ΑΓΕΧ κανονικά στη Γ’ εθνική, αποτελούμενη από παιδιά των ακαδημιών! «Η ΑΓΕΧ πρέπει να κατέβει κανονικά στη Γ’ Εθνική και ν’  αποτελείται από παιδιά των ακαδημιών, άσχετα με το τι θα κάνει ο Ίκαρος», σχολίασε χαρακτηριστικά ο γραμματέας Γιώργος Γραμματικογιάννης, ενώ υπήρξε στήριξη της διοίκησης στις κινήσεις για συνεργασία με τον Ίκαρο.

Τα πάντα, πλέον αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στη συνέχεια της συνέλευσης που θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη 12/6 οπότε και θα ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο αναφορικά με τη συμμετοχή ή όχι της ΑΓΕΧ στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Πληροφορίες από chalkidafans3.blogspot.gr/