Ανοίγει σταδιακά τα… χαρτιά του το «Π.Α.Ρ.Ο.Ν.»!

Εδώ και καιρό η ιδέα που… τριβέλιζε στο μυαλό του προέδρου του Ικάρου Καλλιθέας Δημήτρη Αγγελόπουλου για τη δημιουργία ενός οργανισμού που θα δίνει στα σωματεία που συνεργάζονται πολλαπλά οφέλη, αρχίζει και παίρνει «σάρκα και οστά». Το «Π.Α.Ρ.Ο.Ν.» ήδη έχει πάρει τροχιά δημιουργίας από τον Αγγελόπουλο, που από το καλοκαίρι έχει επιδοθεί σε μία σειρά από συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές με σωματεία, παράγοντες, αλλά και επιχειρηματίες, ώστε το όλο project ν’ αρχίσει να αποκτά σταδιακά τη «βάση» του.

Και πλέον ο Δημήτρης Αγγελόπουλος και οι συνεργάτες του σ’ αυτό το μεγάλο εγχείρημα, ανοίγουν σταδιακά τα… χαρτιά τους. Αποκαλύπτοντας τα πρώτα σωματεία που θα συμμετάσχουν σ’ αυτόν τον οργανισμό. «Έχουμε την χαρά να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με τα εξής παρακάτω αθλητικά σωματεία:
1. Α.Ε. Ικάρου Καλλιθέας
2. Α.Ο. Φλοίσβος
3. Α.Ο. Μυκόνου
4. Α.Ο.Κ. Νέας Σμύρνης
5. Πόλις Α.Σ. Καλλιθέας
6. Γ.Σ. Εσπερίδες
Ευχαριστούμε για την στήριξη και την έναρξη της κοινής πορείας μας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση από το «Π.Α.Ρ.Ο.Ν.», που ήδη έχει βάλει στο κομμάτι της προσφοράς και επιχειρήσεις και επιχειρηματίες. Με εταιρίες εστίασης να είναι οι πρώτες που είδαν με πολύ καλό μάτι το όλο project και αποτελούν μέρος του… Ποιες είναι αυτές; Οι εταιρίες εστίασης είναι οι: Μέλι Λάδι, Μπαρμπαδήμος, Ταβέρνα ο Μπάμπης, Avenue cafe, Cactus cafe bistro, Η Μαγική κουτάλα. «Καλωσορίζουμε και ευχαριστούμε τους νέους μας χορηγούς!», αναφέρει το «Π.Α.Ρ.Ο.Ν.» σε σχετική ανακοίνωσή του.