Ανοιχτή συνέλευση στα Τρίκαλα

Ανοιχτή συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Ιουνίου από τον Αίολο Τρικάλων με κάθε ενδιαφερόμενο να είναι ευπρόσδεκτος για να ανταλλάξουν απόψεις.
Παράλληλα από αύριο (5/6) ξεκινά η μεταβατική περίοδος με τους Τσούτσο και Δερμιτζάκη να απουσιάζουν.

Αναλυτικά:

«Τα Τρίκαλα, πόλη του Μπάσκετ όπως λένε πολλοί, μόνο υπερήφανα μπορεί να νιώθουν για το μεγάλο κατόρθωμα της ομάδας που κατόρθωσε όχι μόνο να πρωταγωνιστήσει αλλά και να σπάσει όλα τα ρεκόρ στην άνοδο στην Α2 κατηγορία.

Η Διοίκηση της μεγάλης αυτής επιτυχίας βρέθηκε χθες μαζί με τον προπονητή Γιάννη Τζήμα και μετά από μια εποικοδομητική συζήτηση και ενημέρωση των δύο πλευρών για τη περσινή χρονιά (οφειλές, διαπιστώσεις, λάθη, οφέλη) αλλά και για την χρονιά που έρχεται (σκέψεις, στόχοι, σχεδιασμός) όλοι διαπίστωσαν ότι υπάρχει θέληση η συνεργασία των δύο πλευρών να συνεχιστεί αφού κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη.

Επίσης το γεγονός ότι επιχειρηματίες της πόλης (Φαλτάκας Αθανάσιος, Τοζάρος Παναγιώτης) είναι αποφασισμένοι να βοηθήσουν την καινούρια χρονιά και διοικητικά ακόμη, υπάρχει αισιοδοξία ότι τα Τρίκαλα θα είναι και του χρόνου η έκπληξη του πρωταθλήματος διοικητικά, οργανωτικά και αγωνιστικά.

Επειδή όμως ο κόσμος ήταν πάντα ο μεγάλος χορηγός της ομάδας και είναι μονόδρομος όλη η προσπάθεια να στηρίζεται σε αυτόν τον κόσμο αποφασίστηκε να γίνει ανοιχτή συνέλευση της ομάδας την Τρίτη 12 Ιουνίου (θα ανακοινωθεί η ώρα και το μέρος) όπου θα μπορούν φίλαθλοι, ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες, χορηγοί, φίλοι της ομάδας, παλιοί και νέοι διοικούντες να ανταλλάξουν απόψεις και να δουν πραγματικά όλοι μαζί το μέλλον της ομάδας βοηθώντας ο καθένας όσο μπορεί.

Τέλος, το προπονητικό τιμ και οι αθλητές της ομάδας δείχνοντας για ακόμα μία φορά πόσο επαγγελματίες είναι ξεκινούν από Τρίτη 5 Ιουνίου προπονήσεις μεταβατικής περιόδου (θα απουσιάζουν ο Τσούτσος (Εθνική Ενόπλων) και ο Δερμιτζάκης (Εθνική Νέων). Την περίοδο δε της μεταβατικής περιόδου το προπονητικό τιμ με απόφαση του Γιάννη Τζήμα θα δει και κάποιους ταλαντούχους αθλητές των Τρικάλων και της ευρύτερης περιοχής οι οποίοι και θα ενταχθούν (αν χρειαστεί και περάσει η απόφαση της ΕΟΚ για τέσσερις αθλητές κάτω των 22 στην δωδεκάδα της Α2)».