Ανοιχτό παιχνίδι με πολλά τέρματα στο RedBull Arena

Kαλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Μετά το χθεσινό ντέρμπι στο Veltins Arena συνεχίζεται η 2η αγωνιστική στην Bundesliga με έξι ενδιαφέροντα παιχνίδια. Μας κεντρίζει αρκετά το ανοιχτό παιχνίδι με πολλά τέρματα στο RedBull Arena. Πάμε να δούμε τις εκτιμήσεις μας αναλυτικά.

defencebet_infobasket_betroom10/09 16:30 Λεβερκούζεν-Αμβούργο @BayArena

Ηττα στην πρεμιέρα για τις ασπιρίνες στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Γκλάντμπαχ παρόλο που είχαν το τερματοφύλακα τους σε εκπληκτική ημέρα δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι φιλοξενούμενοι στην μοναδική ευκαιρία που δημιούργησαν κατάφεραν να σκοράρουν στην αναμέτρηση με την Ινγκολσταντ, στάθηκαν τυχεροί σε δύο φάσεις αλλά όχι όμως στο γκολ της ισοφάρισης.

10/09 16:30 Φράιμπουργκ-Γκλάντμπαχ @Schwarzwald-Stadion

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων οι νεοφώτιστοι έχασαν τον βαθμό της ισοπαλίας μέσα από τα χέρια τους στο Βερολίνο. Ο παράγοντας προιστορία είναι υπέρ των γηπεδούχων με 4-1-0. Η Γκλάντμπαχ έχοντας στην άκρη του μυαλού της το σημαντικό παιχνίδι στο Μάντσεστερ με την Σίτι, διαθέτοντας πολύ ποιοτικό ρόστερ μπορεί να πραγματοποιήσει μία καλή εμφάνιση και να σπάσει την δυσμενή παράδοση εις βάρος της.

10/09 16:30 Ινγκολσταντ-Χέρτα @Audi Sportpark

Καλή η παρουσία της Ινγκολσταντ στο Αμβούργο πήρε άξια τον πρώτο βαθμό,στην σημερινή αναμέτρηση θα φιλοξενήσει την φιλόδοξη Χέρτα. Κλειστά παιχνίδια μας έχουν δείξει στο παρελθόν το συγκεκριμένο ζευγάρι πιο ασφαλή επιλογή το 2 έως 3 τέρματα.

10/09 16:30 Ντάρμσταντ-Αιντραχτ Φρ @Merck-Stadion am Bollenfalltor

Διαφορετική εικόνα παρουσίασε απ ότι περίμενα η Νταρμσταντ στην αναμέτρηση με την Κολωνία. Οι απουσίες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος τελικά. Η Αιντραχτ με σκόρερ τον Μάιερ και χαμένο πέναλτι από τον ίδιο παίχτη απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο όπως η Σάλκε πήρε το πρώτο τρίποντο της σεζόν. Τέτοιες νίκες ανεβάζουν το ηθικό και απελευθερώνουν τα πόδια των παιχτών.

10/09 16:30 Βόλφσμπουργκ-Κολωνία @VolkswagenArena

Με το δεξί μπήκαν οι δύο ομάδες στο νέο τους ξεκίνημα, η Βόλφσμπουργκ θέλει να αφήσει πίσω την άσχημη περσυνή σεζόν, χωρίς Ευρωπαικές υποχρεώσεις ο στόχος της κατάκτησης μιας θέσης στην πρώτη πεντάδα είναι εφικτός. Πολλές οι τελικές προσπάθειες για την Κολωνία έδειξε καλό πρόσωπο και κατέκτησε το πρώτο τρίποντο της σεζόν απέναντι στην Νταρμσταντ. Το δίδυμο Ρουντνεβς -Μοδέστε στην επίθεση θα δώσει λύσεις στο σκοράρισμα στην συνέχεια του πρωταθλήματος.Στις τελευταίες 4 από τις 5 επισκέψεις στο Volkswagen Arena έχουν σκοράρει 1 ή περισσότερα τέρματα.

10/09 19:30 Λειψία-Ντόρτμουντ @ Red Bull Arena

Εξαιρετική εμφάνιση από την Λειψία έδειξε ότι θα παίξει ανοιχτό ποδόσφαιρο και θα διεκδικήσει την νίκη σε κάθε παιχνίδι. Αν παρουσιάσει την ίδια εικόνα με την Μπορούσια θα δούμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι τουλάχιστον από των αριθμών τερμάτων που λογικά θα επιτευχθούν. Η Ντόρτμουντ με 70% κατοχή μπάλας και 17 τελικές πήρε την πρώτη νίκη με δύο τέρματα του Ομπαμεγιανγκ.

Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο Defencebet.com

Eύχομαι καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξετε