Ανοιχτό παιχνίδι στο Rhein-Neckar-Arena, βλέπει το BETroom

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Στην χθεσινή ημέρα πέρασαν 4 από τα 6 προτεινόμενα σημεία από το πρωτάθλημα της Bundesliga. Σήμερα με τις αναμετρήσεις της Χέρτα και της Χόφενχάιμ ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική. Πάμε να δούμε τις εκτιμήσεις μας αναλυτικά μέσα από το BETroom με τη βοήθεια της defencebet.

defencebet_infobasket_betroom16:30 Χέρτα-Φράιμπουργκ @BerlinerOlympiastadion

Η Χέρτα λίγο έλειψε να πέσει θύμα έκπληξης στον θεσμό του κυπέλλου κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι. Στα φιλικά τεστ προετοιμασίας σε 7 από τα 8 παιχνίδια σκόραραν 3 ή περισσότερα τέρματα οι δύο ομάδες. Η Φράιμπουργκ από την πλευρά της πήρε νίκη-πρόκριση ψυχολογίας στα 5 από τα 7 τελευταία παιχνίδια σκόραραν 3 ή περισσότερα τέρματα οι δύο ομάδες.

18:30 Χόφενχάιμ-Λειψία @Rhein-Neckar-Arena

Το νέο απόκτημα της Χόφενχαιμ ο Κράμαριτς (Λέστερ), σημειώνοντας χατ τρικ έδωσε την πρώτη νίκη για την σεζόν στην ομάδα του. Η Λειψία τα αμυντικά κενά που έδειξε στην προετοιμασία επιβεβεώθηκαν στην αναμέτρηση του κυπέλλου μετά το 2-2 στην κανονική διάρκεια στην διαδικασία των πέναλτι έχασε την πρόκριση και πλέον ή υπόθεση παραμονήστην κατηγορία θα είναι ο επόμενος στόχος.

Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές και ο τρόπος στοιχηματισμού ΕΔΩ.

Defencebet.com (Facebook Page)

Εύχομαι επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε