«Αντίο» στον Ντάγιο είπε ο Αριστοτέλης Φλώρινας, «τσεκάρει» Μουρουζίδη…

Τίτλοι τέλους μπήκαν στη συνεργασία του Αριστοτέλη Φλώρινας με τον προπονητή Γιάννη Ντάγιο, με τους ιθύνοντες τον σύλλογο να «τσεκάρουν» για τη θέση του «τιμονιέρη» στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνική τον Πέτρο Μουρουζίδη. Ο τελευταίος αποχώρησε πρόσφατα από τον Πρωτέα Γρεβενών, έχοντας προσφέρει σημαντικά στον σύλλογο. Κι αυτό φαίνεται να θέλουν να εκμεταλλευτούν και στον Αριστοτέλη Φλώρινας, με τους διοικούντες να ετοιμάζουν τις σχετικές ανακοινώσεις, φροντίζοντας πάντως να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ντάγιο για τη συνεργασία τους και την δική του προσφορά στην ομάδα. «Το τμήμα καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει την από κοινού λύση συνεργασίας με τον προπονητή Ντάγιο Γιάννη τον οποίο ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας, αναλαμβάνοντάς την σε μία δύσκολη αγωνιστικά περίοδο του πρωταθλήματος και βάζοντας στέρεες βάσεις για να πετύχει τους στόχους της», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου, που δεν παραλείπει να εκφράσει τις ευχαριστίες του και προς όλους όσοι συνέβαλλαν, ώστε να μπορεί η ομάδα να συνεχίσει στις εθνικές κατηγορίες.

«Σε μια χρονιά που τελείωσε με τον πλέον παράδοξο και πρωτόγνωρο για τα αθλητικά δεδομένα τρόπο, τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, θα θέλαμε πρώτα απ΄ όλα να ευχαριστήσουμε τους αθλητές και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.
Επίσης, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ προς το φίλαθλο κοινό της πόλης μας, που στάθηκε δίπλα μας υλικά και ηθικά εμψυχώνοντας τους αθλητές μας σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.
Αφήσαμε για το τέλος, όλους τους χορηγούς – υποστηρικτές μας που στάθηκαν αρωγοί στο πλευρό της ομάδας μας. Χωρίς τη βοήθεια και την οικονομική τους συνεισφορά η μεγάλη προσπάθειά που καταβάλει ο σύλλογος μας για εδραίωση στις εθνικές κατηγορίες θα ήταν αδύνατη.
Συγκεκριμένα εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας στον μεγάλο μας χορηγό, την εταιρεία ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ Α.Ε. και προσωπικά τον κ. Χρήστο Παυλίδη, για την τεράστια συμβολή του στην πραγματοποίηση των στόχων μας.
Επίσης, την εταιρεία Megas Yeeros A.B.E.E. του φλωρινιώτη επιχειρηματία κ. Νικολάου Λούστα για την υπερπολίτιμη βοήθεια που παρέχει κάθε χρόνο στο τμήμα καλαθοσφαίρισης του συλλόγου μας.
Ευχαριστούμε επίσης, τις εταιρείες – επιχειρήσεις METE A.E., EVOTRIS, Rivo Αll Day Café Bar, ΓΕΡ.ΠΑΛ. – Γεωργικά Μηχανήματα, Coffee Train, Φυσικοθεραπευτήρειο PhysioLife, Mikel Coffee Company Φλώρινας, Ο.Ν.Ε. Α.Β.Ε.Ε., STANDOX, ΜΠΕΛΛΗΣ Α.Β.Ε.Ε., MyGAS ΟΥΛΙΑΡΗΣ, Believe coffee, HOTEL Lingos, STIHL ΜΑΡΙΑ ΓΟΥΝΑΡΗ, Εστιατόριο ΤΕΡΨΗ, ΤΣΙΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Auto Service, Εστιατόριο ΣΤΑΥΡΟΣ, Βιβλιοπωλείο Η ΓΩΝΙΑ, ΒΙΟΦΛΩ, Αναψυκτικά Φλώρινας ΔΙΝΑΚΗ, Καθαριστήριο ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ, Ιχθυοπωλείο 8 ΜΠΟΦΟΡ, Μηλώσης Θωμάς – Είδη Υγιεινής, ΒΗΜΑ Φλώρινας & FlorinaPress, Γραφείο Τελετών ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΟΥΚΟΥΛΟΣ Σουβλακερί, Σερίδης Κ. Πέτρος – Λογιστικά, Ι.Ν. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ – Αίθουσα δεξιώσεων, ALEX CLEAN, ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ UOMO, Jumbo ΤΕΡΠΙΝΑΣ, ΔΗΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΟΦΙΑ Ο.Ε., Λογιστικά ΗΛΙΑΔΗΣ, ΖΕΡΒΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Βαφές Αυτοκινήτων, Βίτκας Άγγελος – Τεχνικό Γραφείο, YAB Club και ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ Φλώρινας για την πολύ σημαντική τους βοήθεια.
Ευχαριστούμε τους ιατρούς Σβάρνα Θεόδωρο, Αλεξανδρίδη Γεώργιο και Μαζάρη Αγγελική για τη βοήθεια και την ανιδιοτελή τους προσφορά.
Τελειώνουμε τις ευχαριστίες μας με τις τοπικές αρχές της πόλης μας, τον ΔΗΜΟ Φλώρινας και την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Φλώρινας που στάθηκαν δίπλα μας κάθε φορά που τους χρειαστήκαμε».