Ανταγωνιστικά και αμφίρροπα ματς

keratsini-faros-ghpedoΔυναμικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής. Αρχικά οι αναμετρήσεις που κερδίζουν τα βλέμματα είναι του Φάρου  με τη Δόξα της Λιβαδειάς με το Ψυχικό και του Παγκρατίου με το Περιστέρι. Όμως και το παιχνίδι στα Πεύκα ανάμεσα στους Μαχητές και το Πευκοχώρι αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Μετς, 17:00)

Δύο μαχητικές ομάδες έρχονται αντιμέτωπες σ΄ένα παιχνίδι που αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Το Παγκράτι έπειτα από δύο αγωνιστικές θέλει να επιστρέψει στις νίκες για παράλληλα να πετύχει τη δεύτερη νίκη του. Όμως, το ίδιο επιθυμεί και το Περιστέρι, γι΄αυτό και σκοπεύει να παραταχθεί απόλυτα προσηλωμένο στο στόχο του που δεν είναι άλλος από το «διπλό».

ΕΘΝΙΚΟΣ – ΔΟΥΚΑΣ (Εσπέρου, 17:00)

Ακρως ανταγωνιστικό αναμένεται το παιχνίδι στο κλειστό του Εσπέρου. Ο Εθνικός έχει αφήσει πίσω του την ήττα της περασμένης εβδομάδας και εστιάζει στο ματς κόντρα στον αλλαγμένο Δούκα. Οι παίκτες του Δημήτρη Λιόγα θέλουν τη νίκη για να ανέβουν βαθμολογικά, αλλά από την άλλη, ο Δούκας δεν θέλει να χάσει περαιτέρω έδαφος. Τα «Εκπαιδευτήρια» έχοντας τον Κώστα Δούκα στον πάγκο θα παλέψουν για τη δεύτερη σερί νίκη τους που θα τους φέρει σε καλύτερη βαθμολογική θέση.

ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Ιχθυόσκ. Κερατσινίου, 17:00)

Να διατηρήσει το αήττητο άρα και την κορυφή της βαθμολογίας θέλει ο Φάρος Κερατσινίου κόντρα στη Δόξα. Οι γηπεδούχοι που μοιάζουν ασταμάτητοι, θέλουν να έχουν το απόλυτο στις νίκες, αλλά οι Λευκαδίτες κάθε αγωνιστική παρουσιάζουν όλο και καλύτερη αγωνιστική εικόνα, ικανή να «χτυπήσει» ακόμα και ένα τέτοιο ματς.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ  – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (ΕΑ Πατρών, 17:00)

Ο Προμηθέας φιλοξενεί τον Φίλιππο σ΄ένα ματς που οι πατρινοί είναι το φαβορί. Γι΄αυτό το λόγο οι γηπεδούχοι δεν θέλουν να ξεγελαστούν και να πέσουν σε εκπλήξεις μιας και ο Φίλιππος δείχνει πολύ μαχητικός. Η ομάδα της Βέροιας γνωρίζει τη δυσκολία του αγώνα και αυτό που θέλει είναι μία ανταγωνιστική εμφάνιση που θα της επιτρέψει να διεκδικήσει ότι της αναλογεί.

ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ – ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ (ΔΑΚ Πεύκων, 17:00)

Παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες αναμένεται στα Πεύκα. Δύο ομάδες που ψάχνουν τη νίκη έρχονται αντιμέτωπες με στόχο τους δύο βαθμούς. Οι Μαχητές με όπλο την έδρα τους θα παλέψουν για την Τρίτη τους νίκη, που θα τους φέρει σε καλύτερη θέση. Κάτι ανάλογο όμως επιθυμεί και το Πευκοχώρι. Οι φιλοξενούμενοι απέδειξαν και την περασμένη αγωνιστική πως παλεύουν μέχρι τέλους κάθε παιχνίδι, διεκδικώντας τη νίκη.

ΛΙΒΑΔΕΙΑ – ΨΥΧΙΚΟ (Λιβαδειάς, 17:00)

Δύσκολη έξοδος έχει το Ψυχικό, καθώς πηγαίνει στη Λιβαδειά για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Βαγγέλη Μάγειρα. Οι γηπεδούχοι, πολύ περισσότερο μέσα στην έδρα τους, μπορούν να πάρουν τη νίκη από κάθε αντίπαλο και γι΄αυτό θα παλέψουν καθώς στοχεύον σε μία ακόμα δυνατή νίκη.  Το Ψυχικό θέλει να πάρει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του και ανέβει στο βαθμολογικό πίνακα.

ΚΥΜΗ – ΗΡΑΚΛΗΣ (Ν. Μαρίνος, Κυριακή 15:00)

Το τηλεοπτικό παιχνίδι της εβδομάδας. Η Κύμη θέλει να εκμεταλλευτεί τη δυναμική της έδρα και να παραταχθεί απόλυτα συγκεντρωμένη για  να πάρει μία ακόμα νίκη που τη διατηρήσει στη δεύτερη θέση. Ο Ηρακλής από τη άλλη, ο οποίος πηγαίνει σητν Εύβοια χωρίς προβλήματα θέλει να παρουσιαστεί άκρως ανταγωνιστικός για να διεκδικήσει το «διπλό».