«Αυτά τα παιχνίδια θα μας δώσουν την ευκαιρία να… μετρηθούμε σε πολλά πράγματα από τη δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Οι αντίπαλοι είναι δυνατοί και θα βοηθήσουν στο να βγουν σωστά συμπεράσματα και σταδιακά να αρχίσουμε να μπαίνουμε στο πνεύμα των δύσκολων επίσημων που έρχονται, τόσο για τα Προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου όσο φυσικά και για το Ευρωμπάσκετ», είπε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

«Στα δύο παιχνίδια με την Ισπανία είδαμε αρκετά πράγματα, τα οποία ήδη μας έχουν αναλύσει οι προπονητές και έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις που ακολούθησαν, τώρα και εμείς και οι αντίπαλοι θα είμαστε σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας και θα τσεκάρουμε ακόμα περισσότερα.

Το επίπεδο των ομάδων του τουρνουά είναι πολύ καλό και είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τους φιλάθλους να απολαύσουν μπάσκετ. Η παρουσία τους στον αγώνα με την Ισπανία ήταν εντυπωσιακή και τους περιμένουμε και πάλι αφού σε αυτό το στάδιο της σκληρής δουλειάς η συμπαράστασή τους πραγματικά μας δίνει ώθηση. Αύριο στις 9 όλοι στο ΟΑΚΑ!» συμπλήρωσε με έμφαση.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο Δημήτρης Ιτούδης ευχαρίστησε για τη μέχρι τώρα παρουσία τους στην ομάδα και την ουσιαστική συμβολή που είχαν στη μέχρι τώρα πορεία, τους Δημήτρης Μωραϊτη και Γιάννη Κουζέλογλου, οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν την προετοιμασία.