Αντικειμενικότητα και σεβασμός τα… προαπαιτούμενα του Έσπερου Λαμίας

ref_1Η ήττα από την Αγία Παρασκευή και κυρίως ο τρόπος που αυτή ήρθε έχει ενοχλήσει τους ιθύνοντες τον Έσπερο Λαμίας. Οι διοικούντες τον σύλλογο βέβαια μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν αναγνωρίζουν μεν ότι κι οι διαιτητές μπορεί να έχουν μία κακή διαιτητικά ημέρα, αλλά εκείνο που επισημαίνουν είναι ότι θα πρέπει οι αγώνες να κρίνονται από την αντικειμενική ίση μεταχείριση των ομάδων, αλλά και να σέβονται άπαντες την οικονομική “αιμορραγία” που δείχνουν οι ερασιτέχνες παράγοντες των σωματείων. Το τελευταίο στοιχείο μάλιστα συνοδεύεται και από το… δηκτικό σχόλιο περί της έλλειψης χρηματοδότησης από την πλευρά της πολιτείας προς σωματεία, τα οποία δίχως καμία αμφιβολία αποτελούν τη βάση του ελληνικού αθλητισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εσπερου Λαμίας αναφέρει:
“Κύριοι,
Με την παρούσα επιστολή μας θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε έντονα για όσα συνέβησαν στον κυριακάτικο αγώνα (25-10-2015) μεταξύ των ομάδων ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και ΕΣΠΕΡΟΥ ΛΑΜΙΑΣ

Γνωρίζετε όλοι σας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ομάδες του ομίλου μας λόγω των δυσβάσταχτων οικονομικών βαρών και την έλλειψη χρηματοδότησης από την πλευρά της πολιτείας και ως εκ τούτων την επιβάρυνση την επωμίζονται εξ ολοκλήρου οι ανιδιοτελείς ερασιτέχνες παράγοντες και μέλη των σωματείων.
Σας κάνουμε κοινωνούς των ανωτέρω με αφορμή της ΣΦΑΓΙΑΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ των κκ ΦΑΣΟΛΗ-ΟΡΦΑΝΟΥ Στον Εκτος έδας αγώνα μεταξύ της ομάδας μας και Της Αγ.Παρασκευης.
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ διότι οι συγκεκριμένοι διαιτητές Με την συνολική τους στάση καθολη την διάρκεια του Αγώνα διαμορφώσαν το τελικό καταδικαστικό αποτελεσμα (69-69) στον κανονικό αγώνα και (84-75) στην παράταση.
ΚΥΡΙΟΙ
Πιστεύουμε ειλικρινά ότι οι αγώνες πρέπει να κρίνονται Από την αντικειμενική και ίση μεταχείριση και των δυο αγωνιζόμενων ομάδων.
Έχοντας στην διαθεση σας μαγνητοσκοπημένο το παιχνίδι Δεν θα μπούμε στον πειρασμό να ζητήσουμε την εξαίρεση Των συγκεκριμένων διαιτητών από τους υπολοίπους αγώνες της ομάδας μας,αναγνωριζοντας τους το δικαίωμα να βρίσκονται σε κακή διαιτητική ημέρα.
ΖΗΤΑΜΕ όμως να παρεμβετε και να εφιστησετε την Αντικειμενικότητα σε όλους τους εμπλεκόμενους με την Διαιτησία ώστε να σέβονται την οικονομική αιμορραγία ΟΛΩΝ των ομάδων του πρωταθλήματος.
ΤΕΛΟΣ ας μην εκληφθεί η μέχρι σήμερα ευγένεια μας,ως αδυναμία και επιφυλασσομεθα ,ανάλογα με τις ενέργειες σας,για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Με τιμη για το ΔΣ του ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ
Ο Προεδρος
Σπυρος Τσουκας”.