Ανώτερος ο Κεραυνός απ’ το Αγρίνιο…

Η εμφάνιση του Αγρινίου και η νίκη του επί του Αρκαδικού, είχαν… προϊδεάσει το προπονητικό επιτελείο του Κεραυνού Αιγίου, που παρουσιάστηκε καλά διαβασμένο στο φιλικό των δύο ομάδων στο Αίγιο. Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, ήταν τόσο καλά διαβασμένοι που μετέτρεψαν το φιλικό σε… προπόνηση (με αρκετή δόση πάντως δυναμικών φάσεων που έφταναν στα όρια ακόμη και του αντιαθλητικού), ασχέτως εάν στο τέλος το ταμπλό έγραψε 85-79!

Μία διαφορά που δεν αντικατοπτρίζει την ακριβή εικόνα των δύο ομάδων στο παρκέ, καθώς ο Κεραυνός βρέθηκε να προηγείται ακόμη και με 23 πόντους (73-50), πριν οι παίκτες του βάλου… νεκρά, επιτρέποντας στους αντιπάλους τους να «μαζέψουν» την κατάσταση.

Το προπονητικό επιτελείο του Κεραυνού, πάντως έμεινε διπλά ικανοποιημένο, καθώς πέρα από τη νίκη, είδε να προστίθεται κι ένας ακόμη παίκτης στο δυναμικό της ομάδας. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Δρακόπουλο, ο οποίος με την εμπειρία του (Ολυμπιάδα, Πύργο, Κόροιβο Αμαλιάδας) μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά τον Κεραυνό στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.