Εν αναμονή εξελίξεων…

Οι διοικητικές εξελίξεις είναι το φλέγον θέμα που απασχολεί τον ΟΦΗ με την οικογένεια Ξημέρη να εξετάζει όλα τα πιθανά ενδεχόμενα.

Το σενάριο της πώλησης έχει αποκλειστεί, όχι όμως και αυτό της συνένωσης. Μάλιστα, όπως ακούγεται γίνονται προσπάθειες ώστε η ομάδα να ενωθεί και με άλλους συλλόγους της Κρήτης. Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο και με βάσει τις εξελίξεις που θα υπάρχουν από την Α1, δεν αποκλείεται να κυνηγήσουν και την εκχώρηση της wild card, ώστε να συμμετάσχουν στην κορυφαία κατηγορία του πρωταθλήματος.

Άλλωστε έχουν το δικαίωμα να το πράξουν, καθώς όπως αναφέρει και το καταστατικό του ΕΣΑΚΕ: «Σε περίπτωση αποβολής περισσοτέρων των δύο (2) ομάδων θα χορηγηθεί «wild card» με κοινή απόφαση της ΕΟΚ και του ΕΣΑΚΕ».

Βέβαια, για να συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει οι Ίκαροι Σερρών και η ΑΕΚ να μην πάρουν το πιστοποιητικό από την ΕΕΑ ή για οποιοδήποτε άλλους λόγους δεν θελήσουν να συμμετάσχουν στην Α1, καθώς βάσει του κανονισμού ο τρίτος και ο τέταρτος προηγούνται της «wild card», σε περίπτωση αποβολής δύο ομάδων.

Τα πάντα ωστόσο για το μέλλον του ΟΦΗ, θα κριθούν στις αρχές Ιούνη, όπου αναμένεται να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση από τους διοικούντες τον σύλλογο.