Αν. Γκιζόγιαννης: «Οπου φτάσουμε…»

φώτο πηγή: contraepithesi.gr

Το αήττητο των Ικάρων «έσπασε» ο Αρκαδικός υποτάσσοντας τους Σερραίους στην πρώτη εντός έδρας ήττα. Στόχος όμως των Αρκάδων είναι να βρεθούν ακόμα ψηλότερα κάτι που ανέφερε μεταξύ άλλων και ο Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ. Ο έμπειρος φόργουορντ παράλληλα αναφέρθηκε στο κλειδί της νίκης, τη δική του απόδοση , αλλά και για τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά:

Ανδρόνικε, αυτή ήταν μια ακόμα σημαντική νίκη για την ομάδα σας…

«Σίγουρα ήταν σημαντική νίκη. Πιστεύαμε σ’ αυτή τη νίκη και πριν γίνει το παιχνίδι. Το χρωστάγαμε στους εαυτούς. Είναι μια καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες. Μείναμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και πιστεύω ότι αυτή τη φορά η τύχη δεν μας γύρισε την πλάτη και στο τέλος όλα πήγαν καλά. Η νίκη μας βέβαια είναι ακόμα μεγαλύτερη από την στιγμή που παίξαμε κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα όπως είναι οι Σέρρες».

Ποιο πιστεύεις ότι ήταν κλειδί για την επιτυχία σας;

«Θεωρώ ότι αυτό το αποτέλεσμα ήρθε μέσα από την πολύ καλή μας άμυνα. Είχαμε βάλει ένα πλάνο καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας και δουλεύαμε πάνω σε αυτό. Μπλοκάραμε τα επιθετικά ατού των αντιπάλων μας, που είναι καλοί παίκτες και μείναμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας».

 Εσύ είχες μια εξαιρετική απόδοση κατά την διάρκεια του αγώνα και οδήγησες την ομάδα του στη νίκη…

«Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να μιλήσω για τον εαυτό μου. Έχουμε καλούς παίκτες στην ομάδα μας και όλοι όσοι έπαιξαν, έκαναν σπουδαία δουλειά. Το ίδιο ισχύει και για τους προπονητές μας. Έτσι πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Δεν μπορεί τέτοια παιχνίδια να τα κερδίσει ένας μόνος του».

 Ποιοι είναι οι στόχοι σας για φέτος;

«Δεν θα ήθελα να κάνω συγκεκριμένους τους στόχους απλά επειδή είναι ιδιαίτεροι το πρωτάθλημα και όλες οι ομάδες θέλουν την γρήγορη παραμονή νομίζω πως αρχικά και εμείς αυτό θα κυνηγήσουμε. Από εκεί και πέρα όποιες ομάδες μείνουν υγιείς θα μπορέσουν να κάνουν μια καλή πορεία. Αυτός είναι και ο στόχος του Αρκαδικού και όπου φτάσουμε».

Οι προσωπικοί σου στόχοι που έχεις θέσει;

«Είναι ακριβώς ίδιοι με της ομάδας μου. Θέλω να παραμείνω υγιής όπως και οι συμπαίκτες μου και ο στόχος μου είναι να βοηθάω την ομάδα μου όσο πιο πολύ μπορώ. Στο τέλος είναι η νίκη είναι άλλωστε αυτή που μετράει».

Που πιστεύεις ότι μπορεί να φτάσει ο Αρκαδικός φέτος;

«Πιστεύω ότι η ομάδα φέτος έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ. Μέρα με τη μέρα με καλή προπόνηση και όντας συγκεντρωμένοι πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες για κάτι καλό. Αυτό αποδεικνύεται και στο γήπεδο καθώς ο Αρκαδικός έχει στις τάξεις του πολύ ποιοτικούς παίκτες για την κατηγορία».

Θα ήθελες να κάνεις μια ευχή εν όψει της συνέχειας;

«Πάνω απ’ όλα να υπάρχει υγεία. Επίσης ελπίζω να συνεχιστεί να γίνεται ένα πολύ καλό πρωτάθλημα στην Α2 και τόσο συναρπαστικό όσο είναι μέχρι τώρα. Όσο για το μπάσκετ εύχομαι  παρά τις δυσκολίες της εποχής που ζούμε να κάνει βήματα και όχι πίσω».