Αξιόλογα προγράμματα του ΝΒΑ θα παρακολουθήσουν τα μέλη του ΣΕΠΚ στις ΗΠΑ

Έτοιμοι για ένα ακόμη επιμορφωτικό ταξίδι είναι τα μέλη του ΣΕΠΚ, που θα βρεθούν στις ΗΠΑ στο διάστημα 26/9 έως 10/10. Η αποστολή του ΣΕΠΚ με προορισμό την Αμερική θα αναχωρήσει στις 26 του μήνα, με τα μέλη που θα ταξιδέψουν να έχουν μία πρώτης τάξης ευκαιρία για επιμόρφωση και συλλογή χρήσιμων εμπειριών από αυτό το υπερατλαντικό ταξίδι. Αρχηγός της αποστολής είναι ο Θόδωρος Ροδόπουλος, και προορισμός το Σικάγο και η Νέα Υόρκη. 

Οι Έλληνες προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκ των έσω τα προγράμματα των Chicago Bulls, Northwestern, DePaul, Brooklyn Nets και St John’s. Η αποστολή του ΣΕΠΚ, η οποία θα βρίσκεται στην Αμερική από τις τις 26 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, αποτελείται από τα ακόλουθα μέλη:

Αρχηγός αποστολής: Ροδόπουλος Θεόδωρος,
Μολυβδάς Θανάσης,
Χατζηιωάννου Στέλιος,
Βαρδαξής Στράτος,
Κωτσάκη Μαργαρίτα.

Ο επικεφαλής της αποστολής, Θόδωρος Ροδόπουλος δήλωσε σχετικά με το ταξίδι του ΣΕΠΚ:
«Πιστεύω ότι θα είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα ταξίδια στην Αμερική, γιατί οι προπονητές θα βρεθούν κοντά σε αξιόλογα προγράμματα του NBA και των κολεγίων της Αμερικής. Η αποστολή είναι ολιγομελής από τότε που πλέον οι προπονητές πληρώνουν το τίμημα του ταξιδιού εξ ιδίων».