Απάντηση από το Παγκράτι

Με ανακοίνωση του, το Παγκράτι απαντά στη Ν. Κηφισιά και στα όσα καταλογίζει ο σύλλογος των βορείων προαστίων σχετικά με το παιχνίδι τη 12ης αγωνιστικής:

Αναλυτικά:

«Με αυτά που διαβάζουμε το τελευταία 24ωρο από “έγκριτα” site και ανακοινώσεις του σεβαστού σωματείου της ΑΕΝΚ παραλίγο να πιστέψουμε ότι ήμασταν σε άλλο γήπεδο το βράδυ της Δευτέρας και βλέπαμε άλλο παιχνίδι.

Διαβάσαμε ότι η διαιτησία αλλοίωσε το αποτέλεσμα, ότι η ατμόσφαιρα ήταν κολασμένη, ότι οι διαιτητές φοβήθηκαν ότι δεν θα φύγουν….

Μάλλον οι συντάκτες του εν λόγω κειμένου ή δεν ήταν στο γήπεδο ή είναι φερέφωνα ανθρώπων και φοβούνται μήπως χάσουν την δουλειά τους ή δεν έχουν καμία σχέση με το άθλημα.

Μιλάνε για ένα σύλλογο που ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ δεν δικαιούται ΚΑΝΕΙΣ να του προσάψει το οτιδήποτε στην 82χρόνη ιστορία του.

Αν γνώριζαν την ιστορία του, και τις μάχες που έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια για να υπάρχει, θα έπρεπε πρωτίστως να δουν με ψυχραιμία το βίντεο του αγώνα και να διαπιστώσουν την πραγματική αλήθεια.

Ότι μια ομάδα για να “ψηλώσει” και να είναι σε θέση να κάνει τέτοιου είδους κριτικές έναντι ανθρώπων και σωματείων με ιστορία, θα πρέπει πρώτα να έχει διάρκεια και να κάνει την αυτοκριτική της.

Έπειτα θα πρέπει να ξέρει και να χάνει και τέλος…να περιορίζει τους ανθρώπους που την εκπροσωπούν στην δουλειά τους και όχι σε δηλώσεις που αν μη τι άλλο την μικραίνουν περισσότερο.

Γιατί αν δουν προσεκτικά το βίντεο του αγώνα θα πρέπει τουλάχιστον να καταπιούν την γλώσσα τους…

Το ΔΣ του ΑΟ Παγκρατίου»