Απάντηση Τρικάλων σε Ζήβα

Τα όσα ανέφερε ο Τάκης Ζάβας περί ρατσιστικών σχολίων, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τα Τρίκαλα, δεν έμειναν αναπάντητα από τη θεσσαλική ομάδα, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

«Μεγάλη συγκίνηση και ιδιαίτερη τιμή έδωσε με την παρουσία του ο προπονητής Τάκης Ζήβας στους Τρικαλινούς φιλάθλους (1.600 άτομα) αλλά και στην Τρικαλινή κοινωνία. Ο Διδάκτωρ προπονητής κ. Ζήβας μας παρέδωσε μαθήματα αθλητικού πνεύματος, ρατσισμού και ευγενείας. Προφανώς δεν κατάλαβε αλλά ούτε και ρώτησε για το ήθος των Τρικαλινών αλλά και το αθλητικό τους πνεύμα. Πιστεύουμε ότι οι αθλητές της ομάδας του Φιλαθλητικού με το πηγαίο αυτό ταλέντο που διαθέτουν δεν θα είναι ιδιαίτερα περήφανοι για τον μαιτρ της φιλοσοφίας, της ευγένειας αλλά και της ιδιαίτερα κομψής του εμφάνισης (από το Μοναστηράκι ντύνεστε κ. Ζήβα;). Σίγουρα πρέπει να ασκηθεί κανείς για να γνωρίσει το παιχνίδι της γλώσσας του κ. Ζήβα αλλά εδώ πια είμαστε θεατές στο θέατρο του παραλόγου.

Ποια είναι κ. Ζήβα αυτά τα τραγελαφικά γεγονότα που έγιναν στον αγώνα που με τόση εκστατικότητα τα περιγράφεται; Ποια ήταν λοιπόν αυτά τα ανύπαρκτα γεγονότα που σας ώθησαν να εκτεθείτε εσείς προσωπικά αλλά να εκθέσετε και την ομάδα σας; Μήπως το σημείο που ο έγχρωμος παίκτης σας έπεσε στο παρκέ χτυπημένος και έτρεξε αμέσως ο γιατρός και φυσικοθεραπευτής της ομάδας μας για να τον βοηθήσουν; Ή όταν το γήπεδο ανάσανε ξανά και ξέσπασε σε χειροκροτήματα όταν τον είδαν να σηκώνεται; Πως κοιτάζεστε στον καθρέφτη κ. Ζήβα; Εκεί φαίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, στον συναγωνισμό όμως φαίνονται τα χαρακτηριστικά της ψυχής.

Τα Τρίκαλα δεν έχουν βαφτιστεί ποτέ ρατσιστική πόλη και σίγουρα δεν σας θέλουμε για νονό μας, γιατί πραγματικά δεν έχετε το επίπεδο που θέλουμε.  Και στην Αθήνα αλλά και στα Τρίκαλα δεν δώσατε το χέρι στον προπονητή μας ούτε ως νικητής ούτε ως ηττημένος! Πραγματικά είστε ανάξιος να ασχοληθούμε ξανά μαζί σας!

Υ.Γ. ​

Άραγε οι 30 φίλαθλοι του Φιλαθλητικού που είδαν όλο τον αγώνα ανάμεσα σε 1.600 φιλάθλους των Τρικάλων και φιλοξενήθηκαν έχουν την ίδια γνώμη με εσάς;

Άραγε η εκπρόσωπος δημοσιογράφος μεγάλου Αθηναϊκού Site που ήταν στο γήπεδο δεν είδε τίποτα από όλα αυτά που εσείς καταγγείλατε;»