Απέκτησε Καστανιώτη ο Εθνικός

Από τα Ιωάννινα όπου και αγωνιζόταν με τη φανέλα του Σπάρτακου, ο Γιάννης Καστανιώτης θα βρεθεί στον Εθνικό, καθώς οι πειραιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του 27χρονου ψηλού.

H ανακοίνωση:

«Η επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Καστανιώτη. Ο 27χρονος προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν, όπου πήρε την άνοδο και κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 4ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής με τον Βίκο Σπάρτακο Ιωαννίνων.

Ο Γιάννης Καστανιώτης διαθέτει πλούσια εμπειρία από τις Εθνικές Κατηγορίες. Στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των ΕΦΑΟΖ, Πανερυθραϊκού, ΦΕΑ και Πεντέλης. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής θα καλύψει μια από τις θέσεις των ψηλών της ομάδας μας και αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στη ρακέτα του Εθνικού.

Ο ίδιος δήλωσε για τη μεταγραφή του:

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα φορέσω τη φανέλα του ιστορικού Εθνικού. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Νάσο Χούμπαυλη και το τεχνικό τιμ, τον κ. Δημήτρη Καραφαντή και ολα τα μέλη της επιτροπής της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους. Θα δώσω το 100% τη νέα σεζόν, ώστε μαζί με τους συμπαίκτες μου να πετύχουμε τους στόχους μας και να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας”.