Απέκτησε Μίχο και Κυριακόπουλο

Ο Αστέρας συνεχίζει με ταχύτατους ρυθμούς τα δημιουργία του ρόστερ για την ερχόμενη σεζόν. Η ομάδα της Λάρισας προχώρησε σε μία σημαντική μεταγραφή, αυτή του έμπειρου Βασίλη Μίχου (33χρ., 2μ00), οποίος την περσινή σεζόν αναδείχθηκε 8ος σκόρερ του 1 ομίλου Βορρά με 294 πόντους σε 18 παιχνίδια. Παράλληλα, ο Αστέρας απέκτησε και το νεαρό Βασίλη Κυριακόπουλου (20 χρ. 1μ85),  ο οποίος την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν στους Δρομείς Τρίπολης.

Αναλυτικά:

«Άλλες δυο σημαντικές μεταγραφές έκλεισε ο Αστέρας καθώς απέκτησε τον έμπειρο σέντερ Βασίλη Μίχο από το Άργος Ορεστικό και τον νεαρό ταλαντούχο γκαρντ Βασίλη Κυριακόπουλο από την Α.Ε.Λ .

Ο Βασίλης Μίχος αγωνίζεται στις θέσεις 4-5 και έχει αγωνισθεί στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία στην Ελασσόνα ,στον Α.Ο Χανίων, στη Δόξα Λευκάδας, στον Έσπερο Καλλιθέας, στην Προοδευτική ,στον Ολυμπιακό Βόλου (B΄εθνική), στον Παναιτωλικό, στο Πευκοχώρι, στον Ιωνικό Λαμίας, στα Γρεβενά  και την περσινή περίοδο έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις  με την ομάδα του Άργους Ορεστικού στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Ο Βασίλης Κυριακόπουλος αγωνίζεται στις θέσεις 2-3 , έχει αγωνισθεί στην Α.Ε.Λ ,στον Φοίνικα Λάρισας ,στην Άμυλα Τρίπολης και στους Δρομείς Τρίπολης.

Με τις 2 σημαντικές αυτές προσθήκες  ο Α.Ο Αστέρας κινείται πλέον για την απόκτηση ενός play maker και ήδη βρίσκεται σε επαφές με 2-3 πολύ καλές περιπτώσεις αθλητών που αγωνίζονταν σε ομάδες εκτός Θεσσαλίας».