Απέκτησε Μαντζιώρη ο Δούκας

Σε μία σημαντική κίνηση προχώρησε ο Δούκας καθώς έκανε δικό του τον Νίκο Ματζιώρη, βάζοντας εμπειρία στο ρόστερ του.

Η ανακοίνωση:

«Το τμήμα μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του πολύπειρου Νίκου Ματζιώρη (1983, 2.00μ.). Δυναμικός παίκτης και πολύ καλός σκόρερ,  ο Νίκος Ματζιώρης αφήνει πάντα το στίγμα του τόσο στο παρκέ όσο και στα αποδυτήρια στις ομάδες τις οποίες επιλέγει να αγωνιστεί. Πρόκειται για έναν αθλητή με ήθος και αγωνιστικότητα που η εμπειρία του αναμένεται να «αποτελέσει» οδηγό για τα νεότερα παιδιά του ΑΣΕ Δούκα. Ο στόχος άλλωστε είναι το βήμα παραπάνω και ο Δούκας μπορεί να τα καταφέρει έχοντας στο ρόστερ του έναν τέτοιο αθλητή.

Ο 38χρονος παίκτης, που ο ΑΣΕΔ βρίσκεται στο δρόμο του για δεύτερη φορά, έχει κάνει δυναμικό πέρασμα από τις Εθνικές κατηγορίες (A1, A2, B). Την περσινή σεζόν ξεκίνησε στο συγκρότημα της Πεντέλης ενώ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και σε Ιωνικό Ν.Φ., Πανερυθραϊκό, Πανελευσινιακό, Αγία Παρασκευή, Ψυχικό και Παγκράτι.

ΜΑΤΖΙΩΡΗΣ: «ΕΙΜΑΙ ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ»

Ο έμπειρος αθλητής λίγα λεπτά μετά την υπογραφή του συμβολαίου, μίλησε για τη μεταγραφή του στον ΑΣΕΔ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο Δαΐς μετά από χρόνια. Πέρασα μια καταπληκτική χρονιά εδώ, εντός και εκτός γηπέδου και εύχομαι ότι θα το επαναλάβω. Είμαι διψασμένος για μπάσκετ και θέλω ακόμη περισσότερο να βοηθήσω τα νέα παιδιά στα οποία ο ΑΣΕΔ δίνει μεγάλη βάση και πρωταγωνιστικούς ρόλους. Εύχομαι να έχουμε μια υπέροχη χρόνια η οποία θα ολοκληρωθεί μέσα στα γήπεδα με κόσμο και χαρά».

Η οικογένεια του ΑΣΕ Δούκα καλωσορίζει στις τάξεις της τον Νίκο Ματζιώρη και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν».