Σε μία νέα κίνηση προχώρησε ο Πρωτέας, εντάσσοντας στο δυναμικό του τον Παντελή Σκόρδα, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια φορούσε τη φανέλα του Οίακα Ναυπλίου. 

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ του Πρωτέα Βούλας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον καλαθοσφαιριστή Παντελή Σκορδά.

Καλωσορίζουμε τον Παντελή στην οικογένεια του Πρωτέα και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες!

Who-is-who:

Ο 24χρονος ύψους 2.03μ φόργουορντ-σέντερ έχει γεννηθεί στο Άργος. Από τις ακαδημίες της ΑΕΚ Άργους πήγε στον Ίκαρο Καλλιθέας που αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική το 2014-15 και συνέχεια με την Ένωση Ιλίου πάλι στην Β’ Εθνική το 2015-16. Κατά την σεζόν 2016-17 βοήθησε αγωνιζόμενος με την φανέλα του ΑΣ Καρδίτσας στην Β’ Εθνική, την κατάκτηση της 2ης θέσης και την άνοδο στην Α2 κατηγορία. Τα επόμενα 3 χρόνια αγωνίστηκε στον Οίακα Ναυπλίου, την πρώτη του χρονιά στο Ναύπλιο πανηγύρισε το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και την άνοδο στην Α2, πέρυσι και φέτος αγωνίστηκε στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα όντας βασικός συντελεστής της καλής πορείας του Οίακα Ναυπλίου στην Α2 εθνική Κατηγορία.
Το 2014 ως μέλος της Εθνική Παίδων U17 πήρε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Ντουμπάι. Χωρίς αμφιβολία όμως η πιο σημαντική και μεγαλύτερη διάκριση ήρθε το καλοκαίρι του 2015 στον Βόλο όπου ως μέλος της Εθνικής Ομάδας των Εφήβων κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα».