Απέκτησε τον Γιαννόπουλο η ΦΕΑ

Στην ενίσχυση της νευραλγικής θέσης του πλέι μέικερ προχώρησε η ΦΕΑ, με την απόκτηση του νεαρού Γιάννου Γιαννόπουλου. Ο 21χρονος άσος είναι η τέταρτη μεταγραφική κίνηση της ΦΕΑ, μετά τους Καραχάλιο, Κοντό και Μπίγγο, που δείχνει έτσι ότι θέλει να ολοκληρώσει νωρίς-νωρίς το… παζλ ενόψει της νέας περιόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Ενίσχυση στη θέση “1” για τη ΦΕΑ…

…ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΠΛΕΪ ΜΕΪΚΕΡ ΓΙΑΝΝΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΦΑΙΣΤΟ/ΑΧΙΛΛΕΑ

Η ΦΕΑ δεν κοιτάει μόνο το παρόν, αλλά και το μέλλον. Στην ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννος Γιαννόπουλος, ο οποίος ανήκει στο σωματείο του Ήφαιστου/Αχιλλέα, ομάδα Γ’ εθνικής κατηγορίας με έδρα το Αίγιο, ενώ την περυσινή σεζόν έπαιξε δύο παιχνίδια με τη φανέλα του Αμαρουσίου.

Ο Γιαννόπουλος είναι 21 ετών, αγωνίζεται στη θέση του πλέι μέικερ, έχει ύψος 1μ.88εκ. και αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στον προπονητή του, τον Αλέξη Καρατζά, καθώς και ποιότητα στην ομάδα. Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει αρκετές παραστάσεις, κυρίως από το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, καθώς στο Μαρούσι μεταπήδησε προ τριετίας από την ΑΕΝ Κηφισιάς. Μάλιστα το 2016 αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας με το BCA, την ομάδα του Κώστα Παταβούκα, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων που είχε διεξαχθεί στα Τρίκαλα.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΦΕΑ εν όψει της συμμετοχής της στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία μπάσκετ υλοποιείται με γοργούς ρυθμούς. Ο Γιάννος Γιαννόπουλος είναι το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα των “κυανέρυθρων” έπειτα από τον Βασίλη Καραχάλιο, Θανάση Κοντό και Αλέξανδρο Μπίγγο, ενώ έχουν ήδη ανανεώσει οι Αλέξανδρος Στεργιάκης, Λευτέρης Καραλευθέρης, Γιάννης Ζήρος, Χάρης Λίτσος, Νίκος Γεωργοπαπαδάκος και Γιάννης Παπακώστας.

Η διοίκηση της ΦΕΑ ευχαριστεί δημόσια τα σωματεία των ΟΦΗ Ηρακλείου, τα Μελίσσια και του Ήφαιστου/Αχιλλέα για την παραχώρηση των αθλητών Βασίλη Καραχάλιου, Θανάση Κοντού και Γιάννου Γιαννόπουλου αντίστοιχα στην ομάδα κι εύχεται υγεία και καλή επιτυχία τη νέα αγωνιστική χρονιά”.