Απέκτησε 4 παίκτες ο Ηρακλής

Πρωτόγνωρα πράγματα συμβαίνουν στον Ηρακλή το τελευταίο 24ωρο! Μετά την επιχείρηση “ανατροπής” της παρούσας διοίκησης από την Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Ηρακλή και την προώθηση του Λευτέρη Κακιούση ως προέδρου, ο Χρήστος Χρηστίδης ανακοίνωσε (όπως είχε προαναγγείλει από την προηγούμενη μέρα) τις πρώτες τέσσερις μεταγραφές του “γηραιού”!

Αυτοί θα είναι οι Χαράλαμπος Σικαλίδης (20χρ., 2.02μ.), Λευτέρης Γαλανίδης (25χρ., 1.87μ.), Σπύρος Ζεχερλής (24χρ., 1.82μ.) και Μιχάλης Καζάκος (20χρ., 1.92μ.), οι οποίοι υπέγραψαν όλοι συμβόλαιο και είναι επίσημα πλέον παίκτες του Ηρακλή.

Παράλληλα, ο Χρήστος Χρηστίδης μίλησε για την κατάσταση που δημιουργήθηκε και την εμπλοκή του Λευτέρη Κακιούση στα διοικητικά του συλλόγου: «Στις δύο προηγούμενες έκτακτες γενικές συνελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν και είχαν ως αποτέλεσμα την εκλογή μας, από τη πρώτη στιγμή είπαμε ότι όποιος θέλει να βοηθήσει σε αυτή τη προσπάθεια που πραγματοποιούμε είναι καλοδεχούμενος, πόσο μάλλον αν πρόκειται για τον Λευτέρη Κακιούση.

Όμως όλα τα άλλα που γίνονται πίσω από τη πλάτη μας και συγκεκριμένα που έχουν να κάνουν με τις κινήσεις ενός προπονητή που προσπαθεί να δημιουργήσει μία άλλη ομάδα, είναι σε βάρος του Ηρακλή. Ο Ηρακλής είναι μεγάλο σωματείο και όλοι μας θα πρέπει να το σεβόμαστε. Εμείς που είμαστε εκλεγμένοι από τον επίσημο φορέα του συλλόγου (γενική συνέλευση), συνεχίζουμε το «στήσιμο» της ομάδας παρά τις αντιξοότητες που συναντάμε συνεχώς».

Πηγή: bluearena.gr