«Απαιτούμε αυτό που δικαιούμαστε»

arkadikos2014Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα παράπονά της για τη διαιτησία εξέδωσε ο Αρκαδικός. Ο σύλλογος της Τρίπολης για πρώτη φορά εξωτερικεύει τα παράπονά του, ενώ απαιτεί αυτά που δικαιούται αλλά και σεβασμό.

Η ανακοίνωση:

«Στα έξι χρόνια που αγωνιζόμαστε στην Α2 Εθνική κατηγορία δεν έχουμε  εκφράσει ποτέ κάποιο παράπονο και κυρίως δεν έχουμε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα για να σχολιαστούμε αρνητικά.  Ευκαιρίες είχαμε πολλές, αλλά η αθλητική μας φιλοσοφία, μας επιβάλει  να δίνουμε τους αγώνες μας μόνο πάνω στο παρκέ.

Το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε, αλλά επιτρέψτε μας τούτη τη φορά  να εξωτερικεύσουμε αυτά που νιώθουμε μετά από τέτοια αντιμετώπιση.

Κι αυτό γιατί δεν ήταν η πρώτη, ούτε η δεύτερη φορά φέτος που νιώσαμε ότι όσο κι αν προσπαθήσουμε δεν εξαρτάται από τα δικά μας χέρια. Και κυρίως, γιατί επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση.

Δεν επιθυμούμε ιδιαίτερη μεταχείριση από τους διαιτητές των αγώνων  μας. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ όμως αυτό που δικαιούμαστε. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ  σεβασμό κι ελπίζουμε ότι από δω και στο εξής θα τον έχουμε.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να παίξει με τον ιδρώτα της ομάδας μας…».