Απαντες παρόντες εν όψει Ικάρων

Τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Ερμή για να καλύψει τυχόν κενά που υπήρξαν λόγω της ελλιπούς προετοιμασίας κατά την αρχή της σεζόν αλλά και για την πλήρη ενσωμάτωση αθλητών που απουσίαζαν καιρό λόγω τραυματισμών και στρατού.

Για πρώτη φορά ο Αντώνης Μπαξεβάνης είδε να υπάρχει απαρτία στις προπονήσεις καθώς επέστρεψαν οι Νίκος Γκαμούρας (2μηνη απουσία λόγω προβλήματος στη μέση),  Μπάμπης Παρίτσης, Σπύρος Λευκαδίτης (φαντάροι). Ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης ακολούθησε ο Χάρης Πλιούκας, ο οποίος προστέθηκε στο ρόστερ πριν από περίπου ένα μήνα.

Η ομάδα του Λαγκαδά αντιμετωπίζει σε ένα δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι τους Ικάρους Σερρών, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα διατηρήσει τον Ερμή στο μέσο της βαθμολογίας. Φυσικά στον Ερμή βλέπουν και λίγο πιο μακρά καθώς το βατό πρόγραμμα του Ιανουαρίου (εντός με Ίκαρους, Πέραμα και Λευκάδα και εκτός με Λαύριο) δίνει την ελπίδα ότι η ομάδα θα πετύχει τουλάχιστον 3 νίκες και θα βελτιώσει τη θέση της ακόμη περισσότερο.

Ωστόσο, η διοίκηση του Ερμή με επικεφαλή τον Δημήτρη Χρηστίδη συνεχίζει τις επαφές σε κάθε επίπεδο για να βάλει τις βάσεις για την ομαλή ολοκλήρωση μιας σεζόν που όλοι πιστεύουν ότι στο κλείσιμο της θα υπάρχει πρόβλημα βιωσιμότητας σε πλήθος αθλητικών σωματείων. Στον Ερμή έχει ήδη πληρωθεί το 40% του φετινού μπάτζετ, κάτι που στην εποχή μας αποτελεί εξαίρεση ωστόσο δεν υπάρχει εφησυχασμός καθώς η εξεύρεση πόρων είναι πολύ δύσκολη.

Οι  προσεκτικές κινήσεις που έγιναν το καλοκαίρι με μικρό ρόστερ και αισθητά μειωμένο μπάτζετ φαίνεται ότι αποδίδουν. Επίσης μεγάλη ικανοποίηση υπάρχει στο σύλλογο από την παρουσία των εφήβων στην ανδρική ομάδα καθώς ήδη ο 17χρονος Καμαριώτης αποτελεί βασικό στέλεχος ενώ και οι λοιποί έφηβοι (Στεφανίδης, Δέτσικας, Ζησόπουλος) αναμένεται να πάρουν ευκαιρίες. Αν επιτευχθεί και η παραμονή της ομάδας στην Α2, θα επέλθουν ακόμη περισσότερα χαμόγελα.