«Απαράδεκτη και προκλητική η διαιτησία του Ορφανού»

Ο Λοκρός ηττήθηκε στη Λαμία όμως γι΄αυτό το αποτέλεσμα θεωρεί αποκλειστικά υπεύθυνο τον ρέφερι Ορφανό, του οποίου τη διαιτησία χαρακτήρισε στην ανακοίνωσή του, απαράδεκτη και προκλητική.

Αναλυτικά:

«Σχετικά με τον αγώνα ΜΠΑΣΚΕΤ για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας της Κυριακής 18/3/2018 στο κλειστό γυμναστήριο Χαλκιοπούλειο Λαμίας μεταξύ των ομάδων ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ – ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ σας καταγγέλουμε τα εξής:

Την απαράδεκτη και προκλητική σε βάρος της ομάδας μας διαιτησία του σημερινού αγώνα του διαιτητή Ορφανού ο οποίος μετά τις περσινές προκλητικά εχθρικές διαιτησίες συνέχισε σήμερα στη Λαμία προκαλώντας με τις πρωτοφανείς και άδικες αποφάσεις του σε βάρος της ομάδας μας. Μετά από 46 επίσημους αγώνες που έχει δώσει η ομάδα μας μέχρι τώρα στη Γ΄ Εθνική κατηγορία είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαστε με την διαιτησία. Ο συγκεκριμένος διαιτητής είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος για την ήττα της ομάδας μας στη Λαμία διότι με τις αποφάσεις του διαμόρφωσε και το αποτέλεσμα.
2. Οι παίκτες της ομάδας μας μετά τη λήξη του αγώνα πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια στο διάδρομο δέχθηκαν οργανωμένη επίθεση με προπηλακισμούς από τον Πρόεδρο του ΕΣΠΕΡΟΥ Λαμίας ΑΡΓΥΡΗ, φουσκωτούς φιλάθλους που τον συνόδευαν και παίκτες της ομάδας του. Χτυπήθηκαν οι αθλητές Μάτος Άγγελος, Διαμαντής Σπύρος και ο παράγοντας της ομάδας μας Λαμπράκης Θεόδωρος. Μπροστά σε όλα αυτά τα γεγονότα αστυνομικοί οι οποίοι παρέμειναν αμέτοχοι………..

Το ΜΠΑΣΚΕΤ σήμερα στη Λαμία πήγε ξανά πολλά χρόνια πίσω με ευθύνη των παραγόντων του ΕΣΠΕΡΟΥ Λαμίας.

Ο ΑΣ. ΛΟΚΡΟΣ Αταλάντης θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς όλα τα απαραίτητα όργανα και αρχές’».