“Απαράδεκτη στο ύφος και το περιεχόμενο η επιστολή της διοίκησης του ΟΑΚΑ”

Η επιστολή που έφτασε στα γραφεία της ΕΟΚ από τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, καλεί τους ιθύνοντες την ομοσπονδία να σπεύσουν εντός πέντε ημέρων να υπογράψουν σύμβαση μίσθωσης.

eok_logo_newΤο… τελεσίγραφο των πέντε ημερών, αλλά και το ύψος και το περιεχόμενο της επιστολής έχουν εξοργίσει την ΕΟΚ, η οποία με ανακοίνωσή της χαρακτηρίζει απαράδεκτη την επιστολή.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

“Η ΕΟΚ επιστρέφει προς τη Διοίκηση του ΟΑΚΑ ως απαράδεκτη για το ύφος και το περιεχόμενο την ακόλουθη επιστολή, την οποία και κοινοποιεί προς τις Αθλητικές και Πολιτικές αρχές και στον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Σταύρο Κοντονή.

«Παρακαλείσθε όπως εντός πέντε ημερών από τη λήψη της παρούσας, προσέλθετε στα γραφεία της Διοίκησης του Σταδίου για την υπογραφή της σύμβασης μίσθωσης, σχέδιο της οποίας σας έχει αποσταλεί εδώ και πέντε μήνες και επί του οποίου μέχρι και σήμερα δεν έχετε προβάλλει αντιρρήσεις, αλλά και ούτε έχετε υπογράψει.

Επίσης, παράλληλα με την υπογραφή οφείλετε να διακανονίσετε τις μέχρι σήμερα ληξιπρόθεσμες οφειλές σας για τις οποίες σας έχουμε ενημερώσει επανειλημμένα. Η τελευταία υπενθύμιση έγινε με το ως άνω σχετικό έγγραφό μας.

Σε αντίθετη περίπτωση είμαστε υποχρεωμένοι να κινήσουμε τις κατά νόμο προσήκουσες διαδικασίες.».