Απείχε… παρασάγγας η φιλοσοφία τους!

Φύγε εσύ, έλα εσύ! Κάπως έτσι ήταν η αντίδραση του προέδρου της Γέρα Βασίλη Ανδριώτη, ο οποίος έδειξε την… πόρτα εξόδου στον προπονητή Γιώργο Κατσίνη, δίνοντας το τιμόνι της ομάδας στον Στέφανο Μαρίνη. Όπως αναφέρει το sportlesvos.gr η λύση της συνεργασίας με τον Αθηναίο κόουτς κρίθηκε επιβεβλημένη απ’ τον πρόεδρο της ομάδας για… τεχνικούς λόγους!!! Η φιλοσοφία διοίκησης, παικτών και προπονητή απείχε παρασάγγας…

Και συμπληρώνει το sportlesvos.gr.: Για να προλάβει λοιπόν τα… χειρότερα ο πρόεδρος, προχώρησε άρον-άρον στο «διαζύγιο» με τον Κατσίνη. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση αυτή διαδραμάτισε ωστόσο και ένα ακόμη περιστατικό, που έλαβε χώρα στην Ικαρία, αφού μέχρι τελευταία στιγμή άπαντες στη Γέρα πίστευαν, πως το πρόβλημα με την προπονητική ταυτότητα του Κατσίνη έχει λυθεί. Εν τούτοις, τυπικά δηλώθηκε προπονητής ο Γιάννης Ζεστός και ο Κατσίνης έκατσε… παρακαλετά στον πάγκο της ομάδας. Αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τη διοίκηση της ομάδας, με τον Ανδριώτη να ανακοινώνει στον Κατσίνη προφορικά το τέλος της συνεργασίας τους.

Ο Πρόεδρος της Γέρας ωστόσο, φαίνεται πως είχε έτοιμο τον αντικαταστάτη του Αθηναίου κόουτς στον πάγκο της ομάδας, αφού όπως δήλωσε αποκλειστικά στο «SportLesvos», νέος τεχνικός θα είναι ο Στέφανος Μαρίνος. Πρόκειται για Καθηγητή Φυσικής Αγωγής στο νησί, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει σπουδές στις ΗΠΑ και στο παρελθόν έχει κοουτσάρει τη γυναικεία και την ανδρική ομάδα της Κομοτηνής, στην Α1 και την Α2, αντίστοιχα. Ο Μαρίνος είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή Α1 και σήμερα το απόγευμα, στις 18:45, θα προπονήσει για πρώτη φορά τους παίκτες της ομάδας.

Η αλλαγή προπονητή, σύμφωνα με τον Βασίλη Ανδριώτη, ήταν επιβεβλημένη και μένει να αποδειχθεί αν ο πρόεδρος θα κερδίσει το «στοίχημα» με την πρόσληψη του Στέφανου Μαρίνου.
Πηγή: sportlesvos.gr