Απογοητευμένοι στο Βόλο

Την απογοήτευσή της εξέφρασε με ανακοίνωσή της η Νίκη για τι γεγονός πως η ομάδα τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για τα όσα διαδραματίστηκαν στο ματς με το Ηράκλειο.

Ο Βολιώτικος σύλλογος μεταξύ άλλων παρακαλεί να μην λησμονούν την πόλη η οποία πασχίζει για κάτι σπουδαίο.

Αναλυτικά:

«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου «Η ΝΙΚΗ» εύχεται ολόψυχα σε όλους τους αθλητές, προπονητές, φιλάθλους και μέλη του Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά, με υγεία, προκοπή και ελπίδα. Μέσα σε αυτή την γιορτινή ατμόσφαιρα εκφράζουμε την απογοήτευσή μας για το ότι η γεμάτη ταλέντο ομάδα καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου θα στερηθεί την θερμή συμπαράσταση του κοινού της στον προσεχή εντός έδρας αγώνα με τον Φιλαθλητικό. Αιτία αυτού είναι η τιμωρία μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών από το Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΟΚ, το οποίο αποδέχθηκε αβασάνιστα τα αναφερόμενα στο Φύλλο Αγώνος της αναμέτρησης με το Ηράκλειο ΟΑΑ. Ακόμη αναρωτιόμαστε πού διαπίστωσαν οι αξιωματούχοι του αγώνα τα ως άνω αναφερόμενα…

Είναι γνωστό ότι η Διοίκηση του Συλλόγου μας υποδέχεται με πνεύμα ευ αγωνίζεσθαι και με σεβασμό κάθε αντίπαλο, στις εκτός έδρας αποστολές μας, είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε, δεν έχουμε δημιουργήσει το παραμικρό. Συγχαίρουμε σε κάθε αγώνα τους νικητές, ευχόμαστε πάντα καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα, όμως όπως όλα δείχνουν αυτά δεν αρκούν για να μας αποδεχθούν στο γκρουπ των ισχυρών της κατηγορίας.

Εμείς δηλώνουμε για πολλοστή φορά πως τα μόνα όπλα που διαθέτουμε είναι η ψύχη και το ταλέντο της ομάδας και ότι θα τα δώσουμε όλα ενάντια σε όλους για να λάβουμε τελικά ό,τι μας αναλογεί και μας αξίζει. Δεν είμαστε αυτοί που εισβάλλουμε στον αγωνιστικό χώρο διακόπτοντας αγώνες. Παρακολουθούμε με έκπληξη αντιπάλους μας  να καθυβρίζουν και να απειλούνε διαιτητές, παράγοντες και φιλάθλους με λόγια και χειρονομίες και παρ’ όλα αυτά να μην ελέγχονται πειθαρχικά. Έναντι όλων αυτών, εμείς θα ασχοληθούμε μόνο με το άθλημα, ΑΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ…

Καλές γιορτές στα σπιτικά όλων, σας παρακαλούμε μόνο να μην λησμονάτε ότι σε αυτήν την πόλη κάποιοι αγνοί και ρομαντικοί του αθλητισμού πασχίζουν να καταφέρουν κάτι πολύ σπουδαίο».