Αποθέωση σε 2ο ΓΕΛ και 1ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας

koroivos-sxoleioΟ αρχηγός του Κόροιβου, Σάκης Καρύδας, μαζί με τον νεαρό αθλητή της ομάδας, Νίκο Δημάκο και τον άμεσο συνεργάτη του Βασίλη Νιπεργιάλη, Παναγιώτη Ανδρουτσόπουλο, επισκέφθηκαν το 2ο ΓΕΛ και το 1ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας και γνώρισαν την αποθέωση από τους νεαρούς μαθητές, που είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί τους και να τους αποκαλύψουν μικρά και μεγάλα μυστικά γύρω από την επιτυχία τους.

Τα συνθήματα έδιναν και έπαιρναν, με αποκορύφωμα το “είναι τρελός ο αρχηγός”, ενώ τα μέλη της αντιπροσωπείας του Κοροίβου απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα που τους τέθηκαν.

Η υποδιευθύντρια του 2ου ΕΠΑΛ, κα Αγγελική Πατάκα, δήλωσε: “Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και τους προπονητές της ομάδας μπάσκετ του Κοροίβου Αμαλιάδας για την άνοδό τους στην Α1 Κατηγορία. Έκαναν περήφανους όλους όσους αγαπούν και στηρίζουν την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Εύχομαι οι επιτυχίες να συνεχιστούν και στη νέα κατηγορία”.
Η διευθύντρια του 2ου ΓΕΛ Αμαλιάδας, κ.Αγνή Μπαλή, τόνισε: “Είναι τιμή μας που ήρθατε στο σχολείο μας. Εύχομαι να έχετε πάντα επιτυχίες και να συνεχίζετε να μας κάνετε υπερήφανους”.

Τέλος, ο καθηγητής φυσικής αγωγής, κ.Κώστας Νιπεργιάλης, ανέφερε: “Με μεγάλη μας χαρά υποδεχθήκαμε αντιπροσωπεία του Κοροίβου. Τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους και ευχόμαστε το όνειρο που ζούμε να συνεχιστεί όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται και ως εκπαιδευτικός να πω ότι χρειαζόμαστε τέτοια παραδείγματα ομάδων και αθλητών γιατί έτσι προάγεται η ευγενής άμιλλα και δημιουργούνται υγιή πρότυπα για τα παιδιά”.