“Αποκαλύφθηκε” ο Κόροιβος

Ο Κόροιβος έπειτα από ένα… διάλειμμα ενός έτους επέστρεψε στην Α2. Σήμερα (12/10) η ομάδα της Αμαλιάδας παραχώρησε συνέντευξη Τύπου προσκαλώντας όλο τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας.

Σε αυτήν μίλησαν ο μάνατζερ της ομάδας, Σάκης Κάτζος, ο Βασίλης Νιπεργιάλης και ο Σάκης Καρύδας.

Ο Βασίλης Νιπεργιάλης μεταξύ άλλων καλωσόρισε τους παίκτες, ενώ στάθηκε περισσότερο στην παρουσία του κόσμου στο γήπεδο: «Θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους ανθρώπους που συνετέλεσαν στην άνοδο της ομάδας, στους αθλητές, τους προπονητές, στη διοίκηση και τον κόσμο που στάθηκε δίπλα στην ομάδα. Οσον αναφορά τη φετινή χρόνια, ο στόχος είναι διπλός. Αρχικά να καθιερωθεί η ομάδα στην κατηγορία και να κοιτάξει όλους τους αντιπάλους στα μάτια και ο άλλος στόχος είναι η φερεγγυότητα της ομάδας, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.  Οσον αναφορά το ρόστερ  έγινε η καλύτερη δυνατή προσπάθεια, δεδομένου ότι ήταν μικρός ο χρόνος. Είμαι ευχαριστημένος από τι κινήσεις, χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να παρουσιάσουμε αυτό που θέλουμε μέσα στο γήπεδο. Θέλω να καλοσωρήσω τους αθλητές και να τους ευχηθώ υγεία αι να ευχαριστηθούμε αυτό που κάνουμε. Θέλω να καλέσω το φίλαθλο κόσμο, να αγκαλιάσει αυτή της ομάδα, τους έχουμε ανάγκη αλλά και τέλος να ευχαριστήσω τους χορηγούς για τη συμπαράστασή τους».

Από την πλευρά του, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Σάκης Καρύδας ανέφερε: «Εχω έρθει μόλις μία μέρα στα μέρη σας. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω έρθει στην ομάδα. Εγιναν πολλές συζητήσεις και ο λόγος που ήρθα είναι ότι ο κόουτς ότι μου εξήγησε για την ομάδα και κάποια πράγματα για τη λειτουργία της ομάδας. Θα ήθελα να δω αρκετό κόσμο, αυτό βοηθάει μια νέα ομάδα. Χρειάζεται χρόνος, είναι στο χέρι μας. Οπως είπε και ο κόουτς είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος της επαρχίας να στέκεται στην ομάδα. Θεωρώ ότι το γήπεδο είναι υπέροχο, δεν είχα ξαναέρθει».