Απομάκρυνση-έκπληξη του Χατζηγιαννακού

Παρελθόν από τον πάγκο του Αιγάλεω αποτελεί από το βράδυ της Τρίτης ο Αποστόλης Χατζηγιαννακός, στον οποίον ανακοινώθηκε ότι πρέπει να φύγει από την ομάδα δύο 24ωρα μετά τη νίκη επί του Δούκα, την 7η σε 16 αγώνες!

Η απομάκρυνση του Χατζηγιαννακού εύλογα προκαλεί έκπληξη στο Αιγάλεω, το οποίο έφτιαξε ομάδα την τελευταία εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, δεν έδωσε ούτε ένα φιλικό και παρά τα τεράστια (οικονομικά και μη) προβλήματα κατόρθωσε να βρίσκεται σταθερά μακριά από τη γραμμή του υποβιβασμού, πραγματοποιώντας αξιοπρόσεκτη πορεία.

Πλέον, οι “κυανόλευκοι” καλούνται να βρουν άμεσα προπονητή ενόψει του επόμενου (εκτός έδρας) αγώνα με την Αγία Παρασκευή. Προς το παρόν δεν υπάρχει προπονητής ούτε για… προπόνηση, καθώς και ο Χάρης Κουλουριώτης (συνεργάτης του Χατζηγιαννακού) έχει αποχωρήσει από την προηγούμενη εβδομάδα.

Αξιο αναφοράς είναι ότι το Αιγάλεω έγινε η 7η ομάδα που αλλάζει προπονητή στη Β’ Εθνική, μετά τη Χαλκηδόνα (Γεροφώτη), τον Ηρακλή (Καλανταρίδη), τον Αίαντα Ευόσμου (Παπαϊωάννου), την Αναγέννηση (πρώτα τον Λίβανο, μετά τον Κοντογιάννη), τον Κόροιβο (Ελευθεριάδη) και τη ΜΕΝΤ (Χατζούλη).