Αποσκίτης: “Mεγάλο μπράβο στα παιδιά”

«You drink my mind»… γραφεί ένα πανό των φιλάθλων του Σπόρτιγκ που βρίσκεται κρεμασμένο σε κάθε προσπάθεια της ομάδας στο κλειστό των Πατησιών. Και πώς να μην συμβαίνει αυτό, ειδικά μετά το χθεσινό ματς (27/03), στο οποίο η ιστορική ομάδα των Αθηνών έκανε την υπέρβαση κερδίζοντας το πρωτοπόρο του ομίλου Ηράκλειο με 76-61.

Μπορεί τα πρώτα λεπτά παιχνιδιού να κύλησαν εις βάρος των γηπεδούχων όμως στην ανάπαυλα οι «μπλαουγκράνα» έφεραν το ματς «στα ίσια». Στο δεύτερο ημίχρονο τα δεδομένα άλλαξαν καθώς η… πανδαισία ομαδικής άμυνας και μυαλωμένης επίθεσης οδήγησαν την ομάδα του Δημήτρη Αποσκίτη ίσως στο μεγαλύτερο θρίαμβο της φετινής σεζόν.

Και κάπου εκεί που φίλαθλοι παίκτες και τεχνικό επιτελείο έγιναν ένα πανηγυρίζοντας ένα μεγάλο βήμα ανόδου… ο τεχνικός που χάρισε νέα αύρα στο σύλλογο απευθύνθηκε στο infobasket.gr ευχαριστώντας θερμά ιδιαίτερα τους πραγματικούς πρωταγωνιστές όπως τους χαρακτήρισε αθλητές του.

«Ο στόχος που έχει αυτή τη στιγμή ο Σπόρτιγκ τον αναγκάζει να παίζει κάθε εβδομάδα τελικό. Η ομάδα με τις τελευταίες εμφανίσεις της πιστοποιεί ότι είναι σε παρά πολύ καλή κατάσταση τη δεδομένη περίοδο.

Όμως για έμενα ο έξτρα λόγος που με ευχαριστεί είναι η εξέλιξη αυτών των παιδιών, που δίνουν το αίμα τους κάθε εβδομάδα και νομίζω έτσι κέρδισαν το σεβασμό που δικαιούνται, τον οποίο είχαν χάσει για πολύ μεγάλο διάστημα. Σε αυτούς αξίζει το μεγάλο μπράβο καθώς είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές που κάθε αγωνιστική εδώ και πάρα πολύ καιρό δίνουν την ψυχή τους.

Καλώς η κακώς δεν έχουμε εξασφαλίσει ακόμα κάτι, όμως συνεχίζουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και ελπίζουμε να πραγματοποιηθούν όλα μας τα όνειρα».