Αποστολές που κρύβουν κινδύνους για ΧΑΝΘ, Πευκοχώρι

Να βάλει «φρένο» στο σερί που πάει να δημιουργηθεί των αρνητικών αποτελεσμάτων θέλει η ΧΑΝΘ στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου Βορρά. Ξεχνώντας ότι έγινε στα δύο τελευταία παιχνίδια θα δώσει όλη τη προσοχή της στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ορφέα που δεν είναι καθόλου αδιάφορος βαθμολογικά αφού δεν έχει κερδίσει μαθηματικά τη παραμονή του στη κατηγορία.

Δύσκολο έργο μακριά από το γήπεδο του έχει και το Πευκοχώρι αφού θα δοκιμαστεί μέσα στους αρκετά επικίνδυνους Τιτάνες. Οι Δραμινοί θέλουν και αυτοί με τη σειρά τους τη νίκη προκειμένου να απομακρυνθούν ακόμη περισσότερο από ενδεχόμενες…περιπέτειες ενώ πολύ πιο εύκολη δείχνει να είναι η αποστολή της Ελευθερούπολης που θα αντιμετωπίσει τον Απόλλων Καλαμαριάς.

Ντέρμπι με διαφορετικές φιλοδοξίες για κάθε ομάδα θα γίνει στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στον Μαντουλίδη και την Αναγέννηση με στόχο, για τον πρώτο να πλησιάσει όσο περισσότερο μπορεί στη πρώτη τριάδα και για τη δεύτερη Φλόγα να διατηρήσει ζωντανές τις μαθηματικές ελπίδες της για επιβίωση στη κατηγορία.

Να ακολουθήσει τον ίδιο νικηφόρο δρόμο που έχει πάρει τις τελευταίες δύο αγωνιστικές φιλοδοξεί η Μακάμπη και αν το καταφέρει αυτό σε ένα αρκετά ενδιαφέρον ντέρμπι όπως αυτό απέναντι στο σωματείο της Αγ. Βαρβάρας θα είναι διπλή επιτυχία. Τέλος, ένα εύκολο απόγευμα θέλει να περάσει η Κομοτηνή υποδεχόμενη τον αδύναμο Μαρμαρά διεκδικώντας τη 12η φετινή της επιτυχία.

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:

Κομοτηνή – Μαρμαράς  (ΔΑΚ Κομοτηνής, 18:00)
Μαντουλίδης – Αναγέννηση Φλόγας (Μαντουλίδη, 18:00)
Ορφέας Ν. Σκοπού – ΧΑΝΘ  (Ν. Σκοπού, 18:00)
Μακάμπη – Αγ. Βαρβάρα  (Αλεξάνδρειο, 16:00)
Τιτάνες Δράμας – Πευκοχώρι (Δράμας, 18:00)
Απόλλων Καλαμαριάς – Ελευθερούπολη (ΔΑΚ Κολαμαριάς, 16:00)
Ρεπό ο  Μακεδονικός