Αποστολόπουλος: «Να κάνουμε νέα αρχή»

Τα περιθώρια στενεύουν και η  νίκη αποτελεί πλέον μονόδρομο για τον Κόροιβο απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας.  Το θετικό για τον σύλλογο της Αμαλιάδας είναι η επιστροφή του Δημήτρη Αποστολόπουλου, ο οποίος αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις.

Αυτός όμως δεν είναι ο μοναδικός λόγος που ο 33χρονος πλέι μέικερ θα είναι το πρόσωπο του αγώνα, αφού είναι ένα παιδί που ξεκίνησε την μπασκετική του σταδιοδρομία στον Απόλλωνα.

Ο Δημήτρης Αποστολόπουλος μίλησε στην «Πρώτη» για τον σαββατιάτικο παιχνίδι   τονίζοντας πως περιμένουν ένα δυνατό ματς, καθώς οι δύο ομάδες είναι σχεδόν ισοδύναμες: «Το παιχνίδι είναι τελικός για μας. Χρειαζόμαστε τη νίκη και θεωρώ ότι θα την πάρουμε και θα κάνουμε μια καινούρια αρχή στο πρωτάθλημα. Ο Απόλλωνας είναι καλή ομάδα, διαθέτει 2-3 έμπειρους παίκτες και οι υπόλοιποι είναι νεαροί. Με την επάνοδο του Δανιήλ έχει δέσει στο αμυντικό κομμάτι, έχει πάρει τα αποτελέσματα που θέλει, κι έτσι δεν έχει πρόβλημα παραμονής στην κατηγορία. Εμείς διαθέτουμε περισσότερους έμπειρους παίκτες από τον Απόλλωνα, θεωρώ ότι οι δύο ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές και θα γίνει ένα καλό παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο πλέι μέικερ του Κόροιβου, ενώ στη συνέχεια έκανε απολογισμό για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας:

«Είμαστε άτυχοι με αρκετούς τραυματισμούς και σπάνια παίζουμε πλήρεις, ενώ έχουμε χάσει κάποια παιχνίδια στην έδρα μας που έπρεπε να τα κερδίσουμε. Παρόλα αυτά, παραμένουμε στη μάχη της παραμονής και είναι στο χέρι μας να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Δεν πρέπει όμως να χάσουμε άλλο εντός έδρας παιχνίδι με ομάδα στα μέτρα μας, αρχής γενομένης από αυτό κόντρα στον Απόλλωνα. Να βλέπουμε κάθε ματς ως τελικό και να μαζέψουμε σιγά σιγά τους βαθμούς που χρειαζόμαστε».