basketball wintΗ Χαλκηδόνα μπορεί να πήρε την άνοδο στη  Γ΄εθνική από την Α1 ΕΚΑΣΘ, άλλα σήμερα με επίσημο έγγραφό της απέσυρε τη συμμετοχή της από το πρωτάθλημα. Χαρακτηριστικά, ο Τσαλώνης Κορνίλιος πριν από λίγο μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook αναφέρει: «και επίσημα Α’ τοπικό η ομάδα μας και την καινούργια χρονιά… Κύριοι της ΕΟΚ δεν σας θέλουμε γιατί εμείς το μπασκετάκι το βλέπουμε για διασκέδαση… συνεχίστε όμως… μπορείτε να το καταστρέψετε ακόμη λίγο γιατί δεν έχει μείνει και πολύ!!!!».

Τα πράγματα όμως δεν σταματούν εδώ αφού σύμφωνα με το tsiotras.blogspot.gr ούτε και ο δευτεραθλητής της Α1 ΕΚΑΣΘ, ΚΣ Γέφυρας δείχνει διάθεση να παίξει στη Γ΄εθνική, ενώ άγνωστες είναι οι προθέσεις του τρίτου της βαθμολογίας Αριστοτέλη Επανομής. 

Αντίθετα, την πρόθεσή του να ανέβει στις εθνικές κατηγορίες έδειξε ο ΠΚ Νεάπολης μέσω της επίσημης σελίδας του στο facebook αναφέροντας πως η επίσημη θέση του συλλόγου είναι ότι όταν θα φτάσει η επίσημη πρόταση για τη συμμετοχή της ομάδας στη Γ΄εθνική, θα την αποδεχτούν.

Αναμένουμε λοιπόν τις εξελίξεις…