Στα παιχνίδια των δύο ομάδων της Κοζάνης συγκεντρώνεται το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της 11ης αγωνιστικής με το μεγάλο ντέρμπι να απουσιάζει από το… μενού αυτής της Κυριακής, της τελευταίας του πρώτου γύρου.

Το Ανατόλια θέλει να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα του ενώ από τη πλευρά του ο Ηρακλής θέλει το μεγάλο διπλό που θα του δώσει τη ψυχολογία αλλά και τη βαθμολογική ώθηση που χρειάζεται για να ανέβει προς τα υψηλά «σκαλοπάτια» του βαθμολογικού πίνακα.

Να ολοκληρώσουν τον πρώτο γύρο με νίκη στο γήπεδο τους, φιλοδοξούν στους Διόσκουρους αν και το έργο τους σίγουρα δεν θα είναι πολύ εύκολο αφού θα αντιμετωπίσουν τον αρκετά ανταγωνιστικό Φοίνικα Λάρισας ο οποίος θα παλέψει για να βάλει φρένο στο σερί των τριών τελευταίων ατυχών αποτελεσμάτων.

Αρκετά βατή, είναι αντιθέτως, η αποστολή των δύο πρωτοπόρων αφού η Μεταμόρφωση υποδέχεται το Άργος Ορεστικό που αναζητεί το θετικό αποτέλεσμα που θα το βοηθήσει να αρχίσει την άνοδο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας όπως ακριβώς και η Αλεξάνδρεια την οποία θα αντιμετωπίσει επίσης εντός έδρας ο Φίλιππος Βέροιας.

Τέλος, ο Αιγινιακός θα διεκδικήσει την έβδομη φετινή του νίκη απέναντι στον Γυμναστικό Βόλου που παλεύει να φύγει από την επικίνδυνες θέσεις αν και δια την ώρα είναι στη τελευταία και σίγουρα οι πιθανότητες όσο περνάνε οι αγωνιστικές μειώνονται.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

Μεταμόρφωση Βόλου – Αργος Ορεστικό (Β. Παρασκευόπουλος 18.00)
Αιγινιακός – ΓΣ Βόλου (Αιγινίου 18.00)
Φίλιππος Βέροιας – Αλεξάνδρεια (ΔΑΚ Βικέλας 18.00)
Διόσκουροι Κοζάνης – Φοίνικας Λάρισας (ΔΑΚ Κοζάνης 18.00 )
Ανατόλια – Ηρακλής Κοζάνης (Ανατόλια 18.00)