Αποφάσεις για Καμαριώτη και οι αλλαγές…

Συνάντηση υπήρξε χθες ανάμεσα στους ιθύνοντες του Ερμή και την οικογένεια του Θάνου Καμαριώτη (18 ετών, 2.03)  έπειτα από τις προτάσεις που δέχθηκε ο διεθνής γκαρντ από τον ΠΑΟΚ και τη Καβάλα.

Σήμερα (23/7), η διοίκηση του Ερμή έχει συνάντηση και με άλλη ομάδα της Α1 για το ίδιο θέμα ενώ έχει συγκληθεί έκτακτο Δ.Σ. για αύριο το βράδυ όπου αναμένεται να παρθεί η οριστική απόφαση.

Η διάθεση όμως, του Στέφανου Πέρκου είναι να παραμείνει ο νεαρός για ακόμη μια χρονιά όπου αναμένεται να έχει και πρωταγωνιστικό ρόλο στον Ερμή. Σαφέστατα όμως έχει μεγάλη σημασία και το τι θέλει η ίδια η οικογένεια του αθλητή. Βέβαια μία από τις προτάσεις που έχει δεχθεί ο Ερμής προβλέπουν και την παραμονή του αθλητή για μια ακόμη χρονιά στην ομάδα και είναι κάτι που ακούγεται ενδιαφέρον.

Με αφορμή την υπόθεση του Καμαριώτη παγώνουν και οι λοιπές μεταγραφικές εξελίξεις (και η περίπτωση Ράπτη) καθώς σε περίπτωση που παραχωρηθεί ο διεθνής 18χρονος, θα πρέπει για να καλυφθεί το κενό του, ενώ το σχέδιο περιλαμβάνει και την απόπκτηση ενός γκαρντ. Οι περιπτώσεις που εξετάζονται είναι κυρίως έμπειρων παικτών αν ο Ερμής δεν  προτίθεται να κινηθεί ακόμα.