Αποφασίζει η Γενική Συνέλευση!

Ούτε το χθεσινό Δ.Σ. έβγαλε απόφαση για το μέλλον της μπασκετικής ΑΕΚ, περιμένοντας τον Φιλίππου κι έτσι έριξε το μπαλάκι στην Γ.Σ. Το τμήμα μπάσκετ της ΑΕΚ εκπέμπει «SOS» και μέχρι τώρα κανείς δεν έχει καταφέρει να δώσει λύση. Κατά τη διάρκεια του χθεσινού Δ.Σ. της Ερασιτεχνική ακούστηκαν διάφορες απόψεις, όμως το συμπέρασμα είναι πως δεν προέκυψε κάποια ραγδαία εξέλιξη που θα βγάλει την «Βασίλισσα» από το τέλμα στο οποίο έχει εμπεριέλθει.

Η πλειονότητα των όσων βρέθηκαν στα γραφεία της «Μάνας ΑΕΚ» έδειξαν επιφυλακτικοί όσον αφορά την πρόταση του Νίκου Γριμάνη, καθώς πιστεύουν πως η συνένωση με την ΑΕΚ Άργους δεν θα κάνει καλό στην ομάδα.

Περιμένουν τον Φιλίππου Στο διά ταύτα, όπως τόνισε και ο Δημήτρης Χατζηχρήστος, η Ερασιτεχνική είναι αυτή τη στιγμή αναρμόδια, από τη στιγμή που υπάρχει ΚΑΕ. Έτσι, πετάχτηκε το μπαλάκι στον Γιάννη Φιλίππου, ο οποίος βρίσκεται σε επαγγελματικό ταξίδι στις ΗΠΑ. Από την Παρασκευή του έχει σταλεί ΦΑΞ και αναμένεται η τοποθέτησή του, αφού αν δεν πτωχεύσει η εταιρεία, τότε η Ερασιτεχνική είναι αναρμόδια να αποφασίσει για το μέλλον.

«Όχι» στη διοίκηση πρωτοδικείου Μία από τις απόψεις που ακούστηκαν αφορούσε την καταφυγή σε διοίκηση πρωτοδικείου, όμως κάτι τέτοιο απορρίφθηκε. Υπάρχει αισιοδοξία πως σε 2-3 μέρες θα υπάρξει η απάντηση του Γιάννη Φιλίππου. Ο Γιώργος Ανατολιωτάκης πρότεινε να καταψηφιστεί η πρόταση Γριμάνη από το Δ.Σ., όμως κάτι τέτοιο δεν προχώρησε…
Όπως και να ‘χει, τα πάντα θα κριθούν στη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής που θα λάβει χώρα σε οκτών εργάσιμες μέρες από σήμερα…
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά από το τέλος του χθεσινού Διοικητικού Συμβουλίου:
«Κατά τη σημερινή (18/07/2011) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΣ Α.Ε.Κ, συζητήθηκε το τεράστιο θέμα των εξελίξεων στην ΚΑΕ ΑΕΚ και προς αποφυγήν παρερμηνειών ενημερώνουμε τον κόσμο της ΑΕΚ τα κάτωθι:
1. Καταγράφηκαν όλες οι απόψεις του Διοικητικού συμβουλίου και των παρισταμένων μελών του σωματείου.
2. Παρακολουθούμε με αγωνία τις εξελίξεις στην ΚΑΕ ΑΕΚ.
3. Αναμένουμε άμεσα, γιατί τα περιθώρια είναι ασφυκτικά, τις αποφάσεις του κ. Φιλίππου για το μέλλον της ΚΑΕ.
4. Περιμένουμε εναγωνίως να ανταποκριθεί στο αίτημα μας για συνάντηση με τη διοίκηση του ΑΣ Α.Ε.Κ, το οποίο του κοινοποιήθηκε στις 14/7.
5. Καλούμε τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ ΑΕΚ να διορίσει άμεσα νέο Διοικητικό συμβούλιο στην ΚΑΕ.
6. Κατετέθησαν διάφορες απόψεις –προτάσεις για το μέλλον της ΚΑΕ ΑΕΚ, οι οποίες θα συζητηθούν αναλυτικά μετά την τοποθέτηση του κ. Φιλίππου».

Αναδημοσίευση από το ora-basket.blogspot.com