Αποφασισμένη για τη νίκη η Καρδίτσα

Με ένα δύσκολο παιχνίδι επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Α.Σ.Καρδίτσας, που το Σάββατο (22/02, 17:00) στο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης , υποδέχεται τον Τρίτωνα.

Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στον Α.Σ.Κ. και ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, η ομάδα προετοιμάζεται για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα. H «μίνι προετοιμασία» των τελευταίων δυο εβδομάδων κύλησε ομαλά, οι «κυανόλευκοι» έδωσαν δυο φιλικά ματς με Λάρισα B.C. και Αίολο Τρικάλων, στα οποία δοκιμάστηκαν σχήματα και παίκτες. Μπορεί τα μικροπροβλήματα τραυματισμών να μη λείπουν, όμως ο Κώστας Κομποδιέτας και οι συνεργάτες του ευελπιστούν να έχουν όλους τους παίκτες στη διάθεσή τους.

Οι παίκτες είναι αποφασισμένοι για τη νίκη και περιμένουν τη στήριξη και το χειροκρότημα του φίλαθλου κόσμου της πόλης μας, σε ένα ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό ματς. Ο ΑΣΚ θέλει πάση θυσία να προστατέψει την έδρα του, με δεδομένες τις λεπτές ισορροπίες που διαμορφώνονται στη σεζόν, ώστε να παραμείνει μέχρι τέλους στη διεκδίκηση των θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου.