Αποφασισμένοι να παραμείνουν στα ψηλά

Η… θέα είναι γεγονός, μαγευτική, από τη κορυφή όπως και η αίσθηση του να βρίσκεσαι εκεί, πάνω απ’ όλους(ή σχεδόν όλους αφού έχει συγκάτοικο τον Ορφέα Ν. Σκοπού). Γι’ αυτό και για πολλούς άλλους λόγους στον Ιωνικό δούλεψαν σκληρά όλη την εβδομάδα προκειμένου να προετοιμαστούν όσο γίνεται καλύτερα ενόψει του ντέρμπι με τη Κομοτηνή που ενδεχόμενη νίκη θα τους βοηθήσει να διατηρήσουν τη πρωτιά.

Θα έχουν τη δυσκολία βέβαια ότι για μια μέρα θα αλλάξουν έδρα (το γήπεδο τους θα είναι κατειλημμένο λόγω εκδηλώσεων) αλλά γιαυτό ελπίζουν πως βρήκαν λύση, έχοντας ήδη προπονηθεί στο γήπεδο εκείνο ώστε στην ώρα του αγώνα να πάνε καλά «διαβασμένοι».

Μπορεί να μην ήταν αυτός ο αρχικός στόχος τους, ο πρωταθλητισμός όπως λένε στον Ιωνικός αλλά αφού τους έβγαλε ο…δρόμος του πρωταθλήματος εκεί λένε να τον ακολουθήσουν και… ότι γίνει. Άλλωστε πιστεύουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και αγωνιστικά αλλά και οικονομικά και έτσι θα το παλέψουν μέχρι
τέλους.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή τους Γιώργου Τουλούμη. Η προετοιμασία τους θα ολοκληρωθεί το Σάββατο.