Αποχαιρέτησαν Χριστοδουλόπουλος-Μουλάς

moulasΠαρελθόν αποτελούν από τον Εθνικό, οι Χρήστος Μουλάς και Γιώργος Χριστοδουλόπουλος. Οι δύο παίκτες ενημερώθηκαν πως δεν θα συνεχίσουν στον Εθνικό, ο οποίος δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει για τις υπηρεσίες που του πρόσφεραν.

Η ανακοίνωση:

«Παρελθόν από την ομάδα Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ αποτελούν από την Τετάρτη 21/05 οι νεαροί καλαθοσφαιριστές Γιώργος Χριστοδουλόπουλος και Χρήστος Μουλάς. Στην πρώτη προπόνηση για τη νέα χρονιά που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο Κλειστό Παναγιώτης Σαλπέας, οι δύο παίκτες σε κατ’ ιδίας συνάντηση και μέσα σε έντονα φορτισμένο κλίμα ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής κ. Καραφαντή και τον αντιπρόεδρο κ. Παγώνη πως δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για τη νέα χρονιά.

Παρ’ ολ’ αυτά και εάν οι ίδιοι το επιθυμούν, θα συνεχίσουν να παίρνουν μέρος στις προπονήσεις της ομάδας μας έως ότου βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Η διοίκηση ευχαριστεί θερμά τους δύο αθλητές για την προσφορά τους και για το γεγονός ότι έβαλαν και αυτοί το δικό τους λιθαράκι για να κατακτήσει ο Εθνικός την άνοδο στην Α2 για πρώτη φορά στην ιστορία του και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους».