Αποχαιρέτησε τα παρκέ ο Πέτροβιτς, τον τιμά η ΧΑΝΘ

Μία μεγάλη διαδρομή έρχεται στο τέλος της! Ο Βλάντιμιρ Πέτροβιτς αποφάσισε να με τον ίδιο να αποχωρεί από την ενεργό δράση.

Ο 42χρονος φόργουορντ, έχει αγωνιστεί σε Άρη, ΚΑΟΔ, Πανελλήνιο, Ηρακλή, Απόλλωνα Πατρών, Προμηθέα Πατρών ενώ ολοκλήρωσε την καριέρα του στην ΧΑΝΘ, η οποία θα τον τιμήσει σε μια ειδική εκδήλωση την Κυριακή (29/12).

Αναλυτικά :

«Ο Βλάντιμιρ Πέτροβιτς αποχωρεί από την ενεργό δράση μετά από μια λαμπρή διαδρομή στον χώρο του μπάσκετ γεμάτη από διακρίσεις και επιτυχίες και η Χ.Α.Ν.Θ., που αποτέλεσε τον τελευταίο σταθμό της πλούσιας καριέρας του, τον τιμά με ένα αποχαιρετιστήριο παιχνίδι.

Την Κυριακή 29/12 στις 16.30, το Αθλητικό Κέντρο της Χ.Α.Ν.Θ. «Ήρων-Μίμης Τσικίνας» θα φιλοξενήσει, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 100 Χρόνια του Μπάσκετ, ένα ξεχωριστό event.

Μεγάλος πρωταγωνιστής αυτής της γιορτής θα είναι ο Βλάντο Πέτροβιτς, τον οποίο και θα τιμήσουν με την παρουσία τους δεκάδες προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού και ιδιαίτερα της καλαθοσφαίρισης, (πρώην συμπαίκτες, αντίπαλοι και προπονητές), με ένα φιλικό παιχνίδι στο οποίο οι «φίλοι του Βλάντο» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν «αθλητές και πρώην συμπαίκτες της Χ.Α.Ν.Θ.».

Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της Θεσσαλονίκης, να δώσει το «παρών»  σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και   θα περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις»