Αποχαιρέτησε τον ΓΑΣ Κομοτηνή ο Βελή Χασάν

Οι δρόμοι του ΓΑΣ Κομοτηνή και του Βελή Χασάν δεν θα συνεχίσουν μαζί μετά από 14 χρόνια! Ο παίκτης εξέφρασε την επιθυμία του προς τη διοίκηση του συλλόγου να πει αντίο στις εθνικές κατηγορίες και να αγωνιστεί στο τοπικό πρωτάθλημα. Ένα αίτημα που έγινε αποδεκτό από τους διοικούντες τον ΓΑΣ Κομοτηνή, οι οποίοι και του έδωσαν την ελευθέρας για να αγωνιστεί με την ομάδα του Αίαντα…

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Ο Βελή Χασάν αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία του συλλόγου, καθώς πρόσφερε όσο λίγοι άλλοι αθλητές σε όλα τα χρόνια που αγωνίστηκε στον ΓΑΣ.
Από το 2004 έως το 2018 στα πρωταθλήματα της ενιαίας Πανελλήνιας Β εθνικής και αργότερα στη Γ εθνική, ο Χασάν ήταν από τους καλύτερους παίκτες της κατηγορίας. Ένας αθλητής με πολύ ταλέντο και μπασκετική ευφυΐα, πολυεργαλείο μέσα στο γήπεδο καθώς διακρινόταν σε πολλούς τομείς και μπορούσε να παίξει σε πολλές θέσεις.

Εξαίρετος χαρακτήρας, δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα, βοηθούσε τους νεότερους αθλητές με την εμπειρία του, και ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει το σύλλογο. Έκανε την ομάδα δεύτερη οικογένειά του και παρά τους τραυματισμούς που είχε, δεν αρνήθηκε να προσφέρει όποτε του το ζητήθηκε. Εκτός από παίκτης εργάστηκε και ως προπονητής στις Ακαδημίες του συλλόγου και καθώς μάθαινε τα βασικά του αθλήματος στους μικρούς του αθλητές, δημιουργούσε συγχρόνως ένα πολύ όμορφο κλίμα και τα παιδάκια τον λάτρευαν. Ήρθε στην ομάδα ως φοιτητής του ΤΕΦΑΑ και φεύγει πλέον οικογενειάρχης με μια υπέροχη σύζυγο και ένα πανέμορφο γιό.

Έτσι λοιπόν ύστερα από δική του επιθυμία να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, όπου θα έχει λιγότερες απαιτήσεις, ο σύλλογος δεν μπορούσε να του το αρνηθεί και τον παραχώρησε ελευθέρας στον Αίαντα.

Καλή χρονιά με υγεία Χασάν και ελπίζουμε να ξαναβρεθείς στην ομάδα μας από οποιοδήποτε πόστο”.

.
Διαβάστε ακόμη…