Αποχαιρέτησε τρεις ο Πανερυθραϊκός

Παρελθόν αποτελούν από τον Πανερυθραϊκό, οι Έλισον Σπάχια, ο Γιάννης Μπακοδήμος και ο Μιχάλης Κουντούρης, με τον σύλλογο να αποχαιρετά μέσω ανακοίνωσης, τους πρώην αθλητές του.

Αναλυτικά:

«Τρία παιδιά με απαράμιλλο ήθος, τρεις ταλαντούχους παίκτες που παρά το νεαρό της ηλικίας τους ενσάρκωσαν και με το παραπάνω τη φιλοσοφία του Συλλόγου και κέρδισαν την εκτίμηση όλων αποχαιρετά η Οικογένεια του Πανερυθραϊκού.

Ο Έλισον Σπάχια, ο Γιάννης Μπακοδήμος και ο Μιχάλης Κουντούρης δεν θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν μαζί μας, ωστόσο κατάφεραν να γίνουν κομμάτι του Πανερυθραϊκού και να προσθέσουν το όνομά τους σε περίοπτη θέση στη σύγχρονη ιστορία του Συλλόγου.

Ο “Έλις” και ο “Μπάκο”, μάλιστα, συνδέθηκαν με τη μεγαλύτερη επιτυχία των τμημάτων Υποδομής του Πανερυθραϊκού, όντας δύο εκ των πρωταγωνιστών της ανόδου του Εφηβικού μας στην Α’ Κατηγορία και βάζοντας φαρδιά-πλατιά την υπογραφή τους σε μία απ’ τις πιο ιστορικές στιγμές του Συλλόγου, ενώ και στα δύο χρόνια παραμονής τους στην Ερυθραία αποτελούσαν ανελλιπώς μέλη του ρόστερ της ανδρικής ομάδας! Ο “Μάικ”, απ’ την άλλη, ήρθε πέρσι στον Πανερυθραϊκό από τη Β’ ΕΣΚΑ, με τον Δημήτρη Χουχουλή να πιστεύει σε αυτόν και να του δίνει θέση στο ρόστερ, και με σκληρή δουλειά, υπομονή και θυσίες κατάφερε να εξελιχθεί και να αποκτήσει “πλούσιες” εμπειρίες σε υψηλό επίπεδο, κερδίζοντας ταυτόχρονα και τις ευκαιρίες του να “γράψει” συμμετοχές στην Β’ Εθνική!

Και οι τρεις τους κέρδισαν την εμπιστοσύνη του κόουτς Χουχουλή, ο οποίος εξάλλου τους έδωσε την ευκαιρία της Β’ Εθνικής, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι ήταν υπόδειγμα ήθους και με τον αδαμάντινο χαρακτήρα τους άφησαν το στίγμα τους στο Σύλλογο και είμαστε υπερήφανοι που ο Πανερυθραϊκός ήταν η αφετηρία για να ανοίξουν τα “φτερά” τους και να διαγράψουν τη δική τους πορεία στο μπάσκετ!

Σύσσωμη η Οικογένεια του Πανερυθραϊκού ευχαριστεί από καρδιάς τον Έλισον, τον Γιάννη και τον Μιχάλη, ευχόμαστε καλή συνέχεια στα επόμενα βήματά σας και είμαστε σίγουροι ότι… θα τα ξαναπούμε!

Εις το επανιδείν, παιδιά!».