Αποχαιρετά το Νίκο Χαλά ο Σπόρτιγκ

Ένας από τους κορυφαίους σέντερ της δεκαετίας 55-65 που μεγαλούργησαν στα Πατήσια και τον Σπόρτιγκ, δεν είναι πια στη ζωή. Ο Νίκος Χαλάς πριν από μερικές μέρες έφυγε από τη ζωή, έχοντας μάλιστα προαναγγείλει το μοιραίο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook! “Φιλαράκια, το ταξίδι ήταν καλό αλλά όπου να ναι, τελειώνει….έχετε γεια βρυσούλες..”, είχε γράψει και λίγες μέρες μετά έχασε τη μάχη που έδινε.

Ο Σπόρτιγκ αποχαιρέτησε το Νίκο Χαλά με την ανακοίνωση του συλλόγου ν’ αναφέρει: “Πριν λίγες μέρες ενημερώθηκαμε ότι έφυγε από την ζωή ο παλιός αθλητής μας Νίκος Χαλάς ο οποίος υπήρξε μια από τις εξέχουσες προσωπικότητες του συλλόγου μας. Γεννημένος το 1938 υπήρξε ένας αθλητής κόσμημα που έγραψε την δική του ιστορία στις χρυσές σελίδες του Α.Ο Σπόρτιγκ την δεκαετία του 1953-63 και που πέραν του αθλητικού ταλέντου του διακρίθηκε και για τον αδαμάντινο χαρακτήρα του.

Υπήρξε συμπαίκτης με επίσης μεγάλους αθλητές του συλλόγου μας όπως Σεντουκας.Ιωσηφ, Αλιμπράντης,Χριστοφόρου, Νικητόπουλος,Τασούλας και άλλους.
Η οικογένεια του Α.Ο Σπόρτιγκ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του”.