Αποχαιρετιστήριο ματς με Ερμή!

Η κορυφαία σεζόν στην ιστορία της ΚΑΠ φτάνει στο τέλος της και η ομάδα μας δίνει το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της το προσεχές Σάββατο (20/4, 17.00) απέναντι στον Ερμή Λαγκαδά, επιθυμώντας να αποχαιρετίσει τον κόσμο της με τον ιδανικό τρόπο!

Η ΚΑΠ “χάραξε” σπουδαία πορεία στην πρώτη της χρονιά στην Α2 και θέλει να κλείσει τη χρονιά εξίσου θετικά, μαζί με τον κόσμο της, ανανεώνοντας το ραντεβού για την ερχόμενη σεζόν!

Μάλιστα, η ομάδα μας βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και “κυνηγά” την πέμπτη, επίτευγμα διόλου άσχημο και δη για την πρώτη παρουσία της ΚΑΠ στην Α2!

Στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι της ΚΑΠ για ετούτη την καταπληκτική -αγωνιστικά- σεζόν παίκτες, προπονητές και διοίκηση καλούν τον πιστό κόσμο της ομάδας να βρίσκεται για μία τελευταία φορά φέτος στο πλευρό της, ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ που και εσείς βάλατε ένα λιθαράκι στην άκρως επιτυχημένη χρονιά για την ΚΑΠ!

Ελάτε ΟΛΟΙ στο κλειστό του Κοντόπευκου για να αποχαιρετίσετε την αγαπημένη μας ομάδα και να ανανεώσετε το ραντεβού για του χρόνου με ακόμη περισσότερες επιτυχίες! Η αγαπημένη μας ομάδα δεν θα σταματήσει να σας χαρίζει ξεχωριστές στιγμές…!

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ το Σάββατο 20/4 στις 17.00, στο κλειστό του Κοντόπευκου για να δώσετε στους παίκτες μας αυτό που τους αξίζει! ΟΛΟΙ μαζί για την τελευταία ΝΙΚΗ!

Γενική είσοδος 5 Ευρώ.

Σας περιμένουμε!

ΟΛΟΙ στο πλευρό της ΚΑΠ!

Να μην λείψει κανείς!